Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dievčatá z PK a okolia - v novom čínskom supermarkete na Kollárovej majú nejaké vypichovače na marcipán. Ja som nekúpila nič, lebo zrovna mám všetky tie, čo mali v ponuke. 😅 Ale ak by ste chceli, tak stačí pozrieť. Mali brečtan, margaréty, motýle, mackov a listy neurčité a hortenzie.
A aj hore v Pluse v Ľudovke som minule čosi videla. 😉
ahojte vcera som sa tu do noci mordovala s topankami skusala som si aj kaly tie by celkom usli no ten druhy kvet ani neviem ako sa vola neviem tam spravit tie vlnite okraje tak prosim o radu da sa na tortu taku jednoduchu svadobnu pouzit aj takyto kvet a ked tak ake listy k tomu by sa hodili dakujem pekne.
@aduskatt no len ja som chcela robit takuto http://www.tortyodmamy.sme.sk/jednoduche-elegan... len mi to nejde vlnit idem hladat teda tie listy a dakujem babatko uz mam hotove. 😉
baby to nieje ten co som robila ja iba obrazok ako by mal asi vyzerat aby som sa nechvalila cudzim
ahojky,
mohla bych poprosit o radu?
kdysi tu někdo psal o dobrém marcipánu, který se prodává i po kilovkách (nejen velké balení 5, nebo 10kg). nevíte o nějakém, dobrém, levném? 😉
tak dort potáhnut panáčkum už chybí jen hlava a ruce, teď je nechávám trochu vytvrdnout a pak už jen kostky se jmény

@dm1 dani ani nevies ako vhod si mi to sem dala 😀 akuraaaat mi to sadlo, co rozmyslam ako skombinovat tu poschodku pre mojich krpcov na vikend 😅 😎 😎 😎 dakujeeeem uz mam tipov az az 🙂