Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte. Najde sa tu slecna,pani z okr. Presov ,Sabinov.Chcel by som dat upiect tortu synovi k prvym narodeninam?
@mima1311 záleží od košíčkov, ja som mala také obyčajné kúpené v A-Z predajni, vyšlo mi z jednej dávky 26 mafinov. Košíčky som nevymazávala ničím, suché neboli, mojim ratolestiam chutili aj v škôlke si deti pochvalovali. Piekla som na 180, a čas? ja ti neviem, ale bola to chvíľa, možno 10 - 15 min. a ovocie určite môžeš dať
pozeram, ze to srdiceko je celkom krive🙂)prosim ospravedlnit kvalitu, je robene z cistej zivocisnej slahacky🙂
@silviamk123 obarvi kakaem
ahojte baby maaaate uzasne torty ja som uuuplny zaciatocnik neviete mi poradit dobru plnku do torty? a ako robite marcipan ja som skusala z cukrikov ale velmi mi nechutil mate ine rady? 🙂

@mima1311 ja robím takéto: 3 šálky polohr. múky, 2 šálky pr. cukru, 2 šálky mlieka, 1 šálka oleja, 2 celé vajcia, 1 pr. do peč. - vymiešať a plniť do 2/3 košíčkov 😅