Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela tady máš inspiraci na svatební bílý dort.
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=169&...
To bych teda nechtěla přenášet a někam vozit. 😀 😀 😀
ahojte...ako mám na potiahnutú tortu uložiť jedlý obrázok???treba niečim prilepiť a vrch tiež potrieť???ďakujem... 🙂
@mizulienka usulala som farebne hadiky, ulozila tesne k sebe a valcekom rozvalkala na placku 😉
@pristela ty jsi teda dost dobrý blázen, tolik lupínků 😝 😉
@eliska22 tak mě tenhle týden čeká 3D Tomáš 😉
holky, mám dělat tohle srdce a někdo tady dával, že dělá srdce z kulatých korpusů, že je poskládá, sím, sím, dejte mi to sem ještě jednou, nebo kde to najdu? mám jen jednu formu srdce a nechce se mi vyřezávat z plátů 😝 mám dělat dort pro 50 lidí, bude stačit třípatrák? jo a budu dělat i tu vroubkatou podložku, na tu byl návod někde ve dvojce, že jo?
@pristela ja kupujem americké len v kauflande, a mali ich určite, boli vedľa tých bielo ružových od haribo, ja som brala a ešte som si vravela, že šak nemám takú veľkú objednávku... myslela som si to len do večera..., ja v lidli nekupujem, tam majú väčšinou len šmolkou a dulcia, americké sú lepšie, nemusím ich umývať, ja zas nemám práškový cukor
@vera1132 všechny jsme měly nějaký první pokus 😀 ty čísla si příště vyválej tenoučké válečky jako z plastelíny a čím jsi to potírala, vodou? aby to nebylo takové flekaté, tak to jemně přejdi mokrýma rukama po celém povrchu, někteří to jemně potírají olejem, já teda nepotírám ničím
@pristela keby si nezohnala daj vedieť, my pôjdeme zajtra niekedy do Nitry a tiež ich pôjdem asi brať na tú 10 kg tortu a k tomu by som mala robiť ešte hello kitty, mám zásobu, ale nikdy ich nie je dosť...a musím zohnať ten cukor balený po pol kg, lebo u nás tuším všetci sladia a ani v kaufe včera nebol dokonca žiaden ☹

@maya30 ozaj perfektna podprda 😉 ako si to robila?