Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@eliska22 a tak ved ma nasrala, tak ja teperim tortu hovado tazke peso az z parkoviska a on na mna takto? vsak keby sa dda tak som tam uz rano 😀 😀 aj tak som ju mala doniest au o 21vecer 😝
inak kooonecne som zazila nieco rozumne, bielu mi zobrali z ruk casnici hned pri aute, ze nech sa netrapim, ze padnut moze aj im 😀 😀 😀
a druhe na zamku za mnou normalne prisiel hlavny casník a pytal sa kolko moze byt vystavena, ci ju maju dat po nejakom case do chladnicky a aj ako ju ma krajat co ma dat dole a ci ma aj vystuze- no fakt ako klobuk dole to bol asi jediny"podnik" co sa staral o tortu
@micmo No pisem to uz druhykrat - to prve som si omylom zrusila, takze v skratke: rozostupy by som dala min. 6 cm, stredom cez vsetky poschodia vystuz a ten vzor si nemozes urobit cely vopred a nechat stvrdnut, lebo ked to nechas na rovnej podlozke, tak to nebude sediet na tu okruhlu tortu. Takze max. tak po lupenoch a tie potom prikladat a lepit.
tak ma napadlo, keď sme prí tých zážitkoch, že jeden som nenapísala 😀 čo som robila tú svadobnú s tými srdiečkami, tak tam bola tá stužka a nevesta mi po svadbe hovorí, že ja som nevedela, že tá stužka sa dá dať dole, ja som to krájala aj s tým 😀 😀 😀

@micmo ja som robila teraz 3 posch. spodok 28 22 16 a mal 9 kg a to tam nemal ani veľa ozdôb ak si pamatáš tak takú srdiečkovú svadobnú bielo žltú 😝