Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
...baby moje, torta čoko korpus a čoko plnka maslová.........alebo bledý korpus a pribinák s broskynami.........cca priemer 15-17 cm, kolko budú asi vážiť? nerobili ste niekto také torty? dakujéééééééééém 😵 😵 😵
@dm1 jeeeežžišinooo trúba som, veď ja som myslela 28 😀 tú 18 mám na celú orchideu, na kvietky som vzala 28 a tá sa mi zdá moc tenká :-/ ale 22 som si neobjednala, tú nemám, nemôžem to dať na tú 28 na polovicu? A tie listy prosím ťa, nevieš ako docielim aby odstávali tak ako originál? Nerada by som ich mala "zľahlé", stačí keď mi tak vyschnú ako ich chcem a už budú držať? Ďakujem moc 🙂
@wera.g 28 je ozaj tenka ale staci akuart ked davas na drotik kazdy lupen zvlast a potom to davas dokopy tak mas vlastne 5 dratikov 28-ciek k sebe a to uz je o dost pevnejsei. kludne is ho prestrihni a zviaz paskou dokopy tolko drotikov aby si to mala pevnejsie. Listy si vytvaruj ako potrebujes naaranzuj do kvetinaca a podloz aby vytvrdli tak ako potrebujes - mikrotenovy sacok, molitan, vata v sacku....
@ankalv1 krasna torticka,poprosim vas recpet o tortu plnku z nuttely. dakujem pekné
ahojte, viete mi prosim niekto poradit cukrarku z okolia TN, DCA. potrebovala by som detsku tortu tak okolo 20.10, a prosim kolko vyjde taka torticka.dakujem mooc
@aduskatt ja ked potrebujem hned, skočím do Hlohovca a je to 😀 😀
@levandulka3 ja nie som v stave skakt do Hlohovca kedy sa mi zachce🙂..ale nieco s tym asi spravim🙂
babyyyyyyy, mne tu dobierku teraz doniesla postarka az domooooov, takze tovar dorazil a este si ani nemusim ist prenho na postu🙂) den zacina uuuuzasne🙂
ahojte, chcela by som vyskúšať pribináčikový krém do torty a na jednu vrstvu dať maliny (ak zoženiem). Ktorý korpus, či čokoládový alebo obyčajný je lepší k tomuto krému? A nemáte náhodou skúsenosť s jedlým obrázkom, či ak dám pod oplátku tento krém, či sa to moc neroztečie? Lebo také to špeciálne lepidlo nemám. Dík

@wera.g ved 18-tka je uz jedna z najhrubsich ja ich skoro vobec nepouzivam iba tak mozno na ruzu. Na stonky ti to ale jasne bude malo tam zviazes viac dokopy a najlepsie je dat k orchidejke aj palicku ako vystuz ako je v originalnej. Na kvety ako take je 18-tka az moc hruba podla mna. ja pouzivam na lupene orchidejky 28 a to potom viazem este na jednu 22