Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@anibas A od kadeřnice jdeš za dvě tři hodiny..🙂 Dort trvá třikrát tolik (minimálně)...
ahojte chystam sa pomaly na tortu pre dceru len sa neviem rozhodnut aky krem 😝 viete mi poradit a pripadne aj recept hodit do IP na najeaky lahky tvarohovo-ovocny krem? dakujem 🙂
@iwusca mascarpone
ve šlehačce rozpustit bílou čokoládu (nesmí vařit!!!), nechat do druhého dne vychladnout, pak vyšlehat a smíchat s mascarpone.. k tomu například maliny atd..
pribinackovy
2 smetany ke šlehání vyšlehat přidat cukr podle chuti, přidat 500 g tvarohu, a potom uz jen 2 creme ole vanilkové může se přidat ještě jedna zakysaná smetana
tvarohovej č.1 (tenhle jsem dělala, super na dětský dorty )
hustej pudink z 500 ml mléka, 1 vanilk.cukru a 2 vanilkových pudinků. V misce vyšlehat 250g másla s vanilk.cukrem a cukrem moučka Pořádně vyšlehat pudink, máslo a 0,5 kg tvarohu
vsetky vyskusane
@sisix
Míša řezy
20 dkg pískového cukru,6 dkg másla, 2 vejce - z bílků sníh, 25 dkg hl.mouky, 1 PRDOPEČ, 1/8l mléka - těsto do pekáče a péci
na krém ušlehat: 3 tvarohy, 1 máslo, 20 dkg cukru - dát na vychladlý koláč a polít čoko polevou - ušlehat 16 dkg másla, 16 dkg cukru moučky, 2 lžíce mléka, 2 lžíce solamylu, 2 lžíce kakaa
poleva se mi nedařila tak dávám obyč kupovanou
@vecernicci Ahoj ,chcela som abecedu ,radielko a ešte ak by bola sada miminko (priložím foto ,aby sme sa pochopili) a ešte si mi ponúkla tu silikonku na brošňu a dve kvetinky ,tuším za 39 Kč ,že si ju niekomu kúpila a už ju má...tak tu zoberiem tiež...ak by ta sada mimino nebola ,tak sa nič nedeje...ja len aby som vedela koľko korunie ti mám na to stretko poslť 😉

@anibas jee nech sa v praci paci