Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zdenallicka nič si z toho nerob ani ja neviem fotiť ☹ a čo keby si ju podlepila priesvitnou páskou? 😖
@levandulka3 a ved mohla by si synátora sem tam poslať aj ku mne 😀 😀 😀 na modelovačku 😀
@muffinka8 ja som robila red velvet a plnku som dala len mascarpone cukor a slahacku -tu som dokonca davala bez stuzovaca a bolo to akurat huste a aj chutovo dobrucke, len napr. mne tam chybalo ovocie,aj ked to bol red velvet
babulky, tie čo ste piekli marlenku, čo sa nevaľká - skúšali ste miesto hery dať do cesta maslo? Chcem ju ráno upiecť, ale nemám heru a kvôli tomu sa mi nechce ráno bežať do obchodu 😅
no kraasne ste zas popridavali sikovnice 😉
ja padam spidermana dokoncit, tak hadam rano pofotim a pridam 😉
možno už to tu niekde je ale nemožem to najsť nemáte niektorá prosím recept na fondán na poťahovanie??
@1slniecko131 hned na prvej strane🙂
ahojte, tak sa idem pokochat tymi vasimi vytvormi 🙂
@aduskatt ale ta je recept len na poťahovku s marshmelows a tú mám ja som chcela na fondán
@1slniecko131 jááááj, prepac, mozno niekde mam, pohladam
@aduskatt ďakujem 🙂
Holky chci se jeste zeptat. prsiti tyden delam tu tripatrovou svatebni a radily jste mi dat pod kazde patro ten plastovy talirek,je jich vic velikosti nebo jen ten zakladni?? Musi to byt pod celym dortem?? A jeste az to vyztuzim dohromady tak mam asi v tech talirkach udelat diru,ze?? Omlouvam se za blbe otazky,ale nechci nic skazit. Jsem z toho tak strasne nervozni, ze ani nespim ☹ Tak diky moc!!
@zdenallicka nááááádherná
@zdenallicka ty kytičky jsou živé?
@1slniecko131 nemas za co, zatial som nenasla🙂

@maca77 krásne tortičky 🙂)))))))))))))))))))))))