Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte, tak pridavam aj ja svoju prvu potahovanu torticku, na Vase sa nechyta, ale aj tak som rada, ze sa mi celkom podarila 🙂. Potah je z MMF, len ten modry bol nejaky tuhsi, bala som sa, ze sa nebude dat ani krajat. Neviem, ci som malo roztopila cukriky alebo som mala vela cukru a to ho tam nebolo ani tych 750g. Bielu hmotu som uz mala makksiu, tej som robila menej a cukor som pridavala len tak od oka 🙂
@monulienkamt bolo viac cukru a este ked sa da farba tak je to este horsie. Ja davam ovela menej cukru na 300g balik americkych cukrikov necele kilo a to maju tie cukriky raz taku gramaz ako rubino
@dm1 dakujem za radu 😉 ja som ich nefarbila, to som robila z tych modrych haribo cukrikov. Cukor som dala podla receptu na prvej strane, ale nastastie som tam nesupla hned vsetko.
@dm1 netuším ,odtiaľ išla v pohode a pol hodiny po tom ako odišli mi volali,že sa im stala taká galiba a či by som im to ešte nejak nezachránila ,tak ja aj napriek tomu ,že som robila ďalšiu som povedala ok ,čo už s vami ,priďte po mňa a skúsim s tým niečo spraviť...a nato mi už v telefóne iba odznelo a to máme po vas prísť ???? tak sa nato vykašlali a ako to s ňou bolo ďalej neviem....
@monulienkamt krasna na prni dortu. I figurka je super
@sisix dakujem za pochvalu, ale figurka je kupena, nejdem sa chvalit cudzim perim 😀
@monulienkamt aha, ale mas hezky potahnuty
Žienky, prosím vás o radu, ako polievate tortu čokoládou aby to bolo krásne rovné, a hlavne tie boky? Mám robiť čokotortu (dúfam že nebude teplo zase) a rada by som oblievala čokoládou, prípadne na boky dala kusy čokiny s čokotransferom, čo tiež neviem či zvládnem :-/ nejaké tipy prosím vás? Ďakujem 😉
@monulienkamt krásna
@wera.g ja davam do cokolady smetanu aby neztvrdla a nelamala se pri krajeni.(a vypada lip na oko) Ale stale se ucim, taky mam problem s tim aby to bylo rovny. Takze ti moc neporadim. A cokofolie je jednoducha. To si nastrihas na kousky co potrebujes a potres cokoladou a preneses na dortu, jen to musis nechat trochu schladnout.
ahojte dievčatá. prosím o radu, čo sa týka mmf poťahovky, že koľko ju môžem hotovú skladovať v chladničke? ďakujem pekne za radu.
@p69majkapokud si pamatuju tak holky psali, ze do igelitu a nemusi do lednice.
@monulienkamt no kazdej sa robi dobre s inou konzistenciou daj si tam vzdy len polku cukru a ptom prisypavaj podla potreby
@lawli no to teda potesi clovek sa s tym papre a niektori s tym zaobchadzaju ze az
@monulienkamt krásna
@ajaku krásna
@janulkamartinko krásne dielka
@dadka212 krásna tortička
@dm1 tak vieš ,mrzelo ma to hlavne preto ,že som sa fakt snažila aby bola pekná a bola som s ňou nad mieru spokojná a to som s málo ktorou....vždy vidím chyby ,alebo viem že by sa to ešte dalo doladiť...no na tejto som nič nechcela meniť ,jednoducho som bola so svojou prácou spokojná...
@aduskatt možno mysleli ,že doletím na metle 😀 😀 😀 😀
@dadka212 ta vcielka aka suprova,a vlastne vsetky su super len ta vcielka ze az

@pristela 😀 😀 😀 no tak potom sa budem musieť votrieť do tvojej priazne 😀 😀 😀, inak aj ja robím dobrým kamoškám torty 😉