Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@danciacik já jsem včerejší taky dělal každé patro s jinou chutí. Čokoládový máslový krém, karamelový máslový krém a pudingový máslový krém. Ještě jsem uvažovala o pribiňáčkovém krému, ale chtěla klasiku.
Co je to střední dort? Dělala jsem bráchovi loni 15*15, 25*25, 35*35 a ´vážil hodně přes 10 kg. Přesnou váhu nevím, byl to dárek. V té včerejší byl uproštřed přes 3 patra http://www.dortisimo.cz/eshop/product.php?id_pr... a mezi patry jsem dávala 4 ks http://www.dortisimo.cz/eshop/product.php?id_pr...
@yamahafazer díky, mám z ní dobrý pocit
@lokalistin @anibas děkuji
@mizulienka neviem ako je to možné, ale včera som tú tvoju krásnu tortu preskočila až teraz kukám 🙂 krásna, neboj zvládneš, lebo budeš musieť 😉
@mizulienka aha tak nič asi preskočilo mne 😀 😀 😀 resp. mne tu tie stránky nejako preskočili 😝
@yamahafazer tie malé bledo-ružové kvietky som robila obyčajnou guľatou vykrajovačkou, potom som guľatou kosticku pritlačila každý lupienok tak, aby mal v strede jamku, otočila som kvietok opačne a prstami som tam urobila tie výbežky, och neviem to inak opísať. Ak nechápeš, pýtaj sa 😅
Boli si pre tortu a boli z nej unesení 😅 😅 😅 😅 ja sa tak teším, vraj som ju urobila presne tak, ako si ju predstavovali 😅 😅 😅 A babuľky Vám strááááášne moc ďakujem za pochvaly 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@mizulienka nádherná 😅
@lamps krásna jemná ... sa ti tie orchidejky zapáčili, čo? 😀
@anibas nádhernéééé tortičky 😵 a ja som si na tú perleťovú povedala že ako krásne ju máš rozžiarenú 😉
a tie volány krásne ... ja som teraz tiež dávala na svadobnú, ale užšie 😒 takto je to oveľa krajšie ... no čo už, snáď niekedy nabudúce ...
ja že len na chvíľku mrknem a tu Ďalšia strana s tortičkami 😀
@mizulienka že rozbiehaš 😀 parádna 🙂
@maya30 super super .. tá s Kitty ma dostala... s autíčkom je taká iná 😵
@pristela a ty ako? verím že si to zvládla!
čaute holky sladké,nádherné tortičky ste popiekli skutočne všetky stále krajšie a krajšie naozaj 🙂 😉 🙂 tak už aj ja mám skusenost s prehnanou váhou, už som tu minule o tom písala, že torta bola ťažká, no ale teraz.....pani chcela 3 kg, povedala som jej, že zrejme bude mať viac, ona že dobre, no ked som ju dala hotovu na váhu, skoro som......že 5 kg.....moj problém...no a prišiel po nu chlap a jasné,že tomu to je to šumafuk,takže žiadna dohoda sa nekonala a dala som ju za povodnu cenu 30 ečok,... ja som kvoli tomu ani nespala,či mi ju pani nehodí do hlavy,teraz budem nesvoja až do pondelka kým sa s nou stretnem, že aká bude reakcia........foto bude neskor

@broucek2 ten je krasny a nadherne kevtinky 😵
@dadka212 krasne su 🙂
@mrka2 to je podarene 😵
@simasa jej ta je peknucka