Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela neznasam cigarety,ale tie tvoje su inak dokonale nadherne ako vsetky tvoje torticky ty sa nemusis bat ty vies kazdu tortu spravit dokonalu a tie cigarety su zcoho? a ako to drzi tak podoprete?
Baby vy ste božskeeee 😵 😵 moje sladké 😵 kujem
@mia1111 ta krabicka nieje polozena na vrchnáku vobec, ked mrknes foto so mnou, vrchnak je tam este len oprety o obkladacky a susí sa 😅 torta ma taku sikmu úzku podložku v strede,ktora drzi celu tortu, vrchnak je tam len na konci prisunutý, je to na styl ako sa robia auta, ktore "stoja" na kolesach. a cigy šli nakoniec z hmoty , cela torta je obalena mmf.
@lawli och vážne som z tohto mala tazku hlavu ☹ fakt som si myslela, že toto isto nedám ☹ tak som stastna jak blcha ze to slo 😅
@mia1111 tato bez gombíckov sa mi paci viac, cela je taka jemna , nezna, elegantna 😉
@jakelina ale bolo vidiet 😠 jedovala som sa bo mi bolo vidiet hnedy krem 😠 uvidis pak na postupe ak ho sem dam 😅 ona je obalena vlastne dva krat prave preto ze mi to furt odzrkadlovala ta podlozka , davala som tam taký tenky pasik bielej mmf okolo.
inak takato torta pre dievča, chudák holka 😕
a holky este raz velkaaaa vdaka, ved uz ma znáte 😕 , že sa trasiem pri každej torte 😕 😅 ale ja za to fakt nemozem a to isto niesom perfekcionalistka 🙄
@enya00 dakujem 🙂 modelujem podla fotopostupov na stranke tortyodmamy.sk alebo dortomanie.cz....ale teraz uz mi staci len pozerat na postavicku a nejako to pospajam 😀 na postavicky kupujem hmotu smaltflex 😉

tak tu fotecky, chalan pre nu este nebol tak som zvedava ci bude v pohode , ta hneda , je "polievaná" čokoládou, to taka mini 1kilova rychlovka, so "starými" kvetmi co som mala doma 😅 kamarat bral nasej spolocnej tehulkovej kamoške 😵 pokial este moze, ze nech si dá 😀 dnu bledy korpus, cucoriedkovy dzem, parížska šlahačka a maliny
a este fotosa cigosiek so mnou aby ste videli ake su velke , maju 4,7 , napln , klasika 🙄 pribinák s malinami 🙄