Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pipka já ti to můžu koupit v dortisimu osobně, mám ho kousek od baráku 😉 tady to máš v přepočtu v eurech na tomhle e shopu se to dá nahoře nastavit 😉 http://www.dortisimo.cz/eshop/product.php?id_pr...
@vecernicci ale keby aspon to, z coho su tlsti, bolo chutne🙂
@aduskatt já myslím, že ono sežerou všechno, podle toho co jsem v těch báječných dortech viděla 😝
@vecernicci supeer moja, tak ta poprosim, a donesies mi to na stretko, jo? 😉
narataj mi to potom vsetko a pisni mi presne kolko ti mam potom spolu vycalovat...aby som sa predzasobila penaaazmi 😀 😎
joj baby dakujem vam len neviem co ja budem robit unas neni ani kaufland 😠 mame len tesco a billu a este jednota malinka a potom male PT tak musim ist nieco ine popozerat ,ale vsade len rajoamaju uz ma snou stvu a jedine clever a tesco a tiez su zle to je hrozne esteze som tie torty robila len pre rodinu tak narychlo to bolo neplanovane ,ale som spravila pribinacik bez slahacky len kysle smotany a tvaroh a ole,ale inak je dobry chutovo aj tak .
@yamahafazer v Tesco maju 36% slahacku, ja pouzivam iba tu🙂
@enya00 Nee, jsou kupované..🙂
@vecernicci s tou raketou si sa paradne popasovala🙂
@aduskatt a aku znacku?lebo unas maju len tesco co ma 30%a potom len rajo 33% unas je malicke tesco tam som rada,ze vobec cosi je 😒
@aduskatt no, moc se mi právě nepovedla, je prošpikovaná špejlema, ale stála jak ... 😀 😀 😀
@yamahafazer ono je to tam, kde su smotany na varenie a ochutene mliecka, je to v krabici ako trvanliva, ale ma 500 ml, taka biela krabicka, tusim cesky vyrobca.
@vecernicci spajle nevidno, je suprova🙂
idem objednavat z www.natortu.sk ak niekto nieco chce, dajte do zajtra vediet,napriklad extruder 2 ks 37,01... 😉

.. 🙂