Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@kucminkova
nejde mi to vobec pridať,tí šmolkovia,ale daj si do googlu šmolkovia torty ,alebo šmolko torta a nájde ti koooopec obrázkov 😉
@pristela Tie cigarety su giganticke, bombasticke WAUUUU 😵 😵 😵 😵
@miciatko Ten tvoj kosik s ruzami je prekraaaasny 😵 😵 😵
@lamps tie tvoje kvetinky su neskutocke nadherneeee............ 😵 😵 😵 😵 😵 😵
....baby, šak tak dávno to bolo a vždy vám to zabudnem povedať.......ako ste spomínali zážitky s odovzdávaním tort a pod. Ja som robila 2 krstinové pre jednu pani......boli sme jej to aj zaniesť je to mužova teta.....no a došli sme a ja že teda 90e a ona šla do penaženky a z fleku sa pýta: Hm, asi nebudete mať vydať z 500e? 😲 😕 😨 😀 😀 😀 😀 prvú sekundu som si myslela že si robí srandu, druhú že čo?nerobí???? a tretiu bez dychu........pak že teda nie-nemáme vydať-aj ja, ani muž..........tak kričí na dcéru, že či má......a ona že 200e......a zase na nás, budete mať vydať z 200? 😅 😅 😅 😅 😅 ......uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
......babenky, kráááááásne tortičky ste popridávali 😵 😵 😵 😵 😵
moje dve este vcerajsie neplanovane rychlovky
@dada2007 😅 ja som ti raz dávala link na tento: http://mixery.heureka.sk/eta-3088/
baby ja som vcera vymakla jeziska ako mi vybera mixer 😅 😵 a nakoniec ze ho dostanem skor, k narodkam, ked uz o tom viem 😝 ze tento http://www.hej.sk/male-domace-spotrebice/obchod... a mozem sa tesit, ze uz mozem piect s dietatom na rukach 😀
@levandulka3 a dobře ti tak... 😀 😀 😀 co tam mám ztrácet čas jenom já? 😀 😀 😀 😀
samozřejmě vtip.. 😉
@pipka tu sadu miminko teď nemají, ale třeba doplní a silikonky skoupím všechny co tam budou mít, teda jestli ještě dopllní a pak si je nějak spravedlivě rozdělíte, ju? 😀 😀
@zdenallicka hele zítra tam jedu, mrknu tam, když tak ti tam zajedu ještě příští týden, určitě budou mít nový zboží a ten váleček tam taky myslím ještě mají za 199 kč 😉
baby prosim ako urychlim schnutie hmoty?
@pristela skús, ja som tam tiež prišla a boli tam 2 ks, tiež som bola sklamaná, tak som sa pýtala predavačky, tá ma odkázala na zmenového, ten najskôr, že nemajú, ale potom si zobral jedne z tých balíkov, išiel hladať a doniesol mi celú krabicu, že nedoložili a včera boli na dvoch tých ramenách zavesené naplno, keď budem v meste a budú ti cinknem
zeny, neskusali ste pri farbeni hmoty kakaom pridat aj trosku Nesci? dooost ma to vabi🙂
@yamahafazer krásne sú a moc chrumkavé 😀 😀 😀 to je plastická čoko?

Moja torticka Simpsons pre mojho syna Lukasa k narodeninam.On je taky roztopasnik moj 😉 🙂 a ked si zaziadal torticku Simpsons , tak som si vymyslela takuto so zlomenym skyebordom a vyplazenym jazykom. 😉 🙂