Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt ja kým som nemala wiltonku ivory tak som na bežovo farbila nescou a bolo to dobré voňalo to po káve
@levandulka3 joj - závoj - tak to musíš skúšať a skúšať - ja vyvaľkám čo najtenšie hmotu, a potom prehýbam skoro ako ked sa skladá papierová harmonika - nejak pekne rovnomerne - mne sa to podarilo až na 3 - 4 pokus -musíš si nájsť svoj systém
@jakelina to nějak dopadne, se tam o to poperem 😀 😀 😀 vezmi všechno co tam mají a nějak se podělíme 😉
@lubicakovac skús radšej nutelu
@levandulka3 supeeeer🙂) diky
@anibas
@vecernicci doma máme nejakú ale domácu od starkej, môže byť aj taká? ako originál kupenu v obchodne nemám nič
@anibas no presne takto to robím aj ja na viackrát 😀 😀 som myslela či na to nie je nejaký zlepšovák 😝
@lubicakovac tak to nevím a z čeho je dělaná, aby ti po tom neslezl potah
na vrchu je napísané nutela z jablk
@vecernicci
Tak děvčata, tady je ta moje první svatební zakázka. Dalo mi to neskutečně zabrta, dělala jsem to 7 DNI!!! Mezi tím mi onemocnělo pul rodiny, to kdyz se dari.... Ale nevěsta i hosté byli moc nadšení, tak jsem moc ráda🙂Nevěsta si moc přála sovy a byla z nich unešená 🙂 Vím, že mají hodně chyb,ale to už je zapomenuto,jelikož už po nich nezbyl ani kousíček 😉 Hlavní svatební dort : horní patro- red velvet,mascarpone a maliny, druhe patro-mramorový korpus, pařížský krem, třetí patro- čokoládový korpus,pribiňačkový krém, ty další čtyři jsou stejné-mramorák a pařížský krém. A ještě přidávám pohled do naší lednice 🙂 Budu ráda za jakékoliv "připomínky" ať je topříště lepší 😀 Jinak chci moc poděkovat za všechny vaše rady!
@florentina tak 22,5 kg to tady asi ještě nebylo! těším se na foto toho obra! 🙂
@lubicakovac tak to fakt nevím ještě co na to holky 😝 🙄
@jakelina tak si je vezmou holky a já si je objednám až je naskladní, to je fuk 😉
@vecernicci a keby som dala hustý džem, to do zajtra prežije nie? lebo to mu teraz idem robiť, ráno to berie a hned to zjedia, lebo to idu na stanovačku, a nemaju chladnicku, to hádam prezije nie?
@vecernicci uvidíme, však se nějak dohodneme. Stejně je volná jenom jedna, aby se pak nepopraly. 😀 😀 😀
@lubicakovac ja davam aj domaci lekvar a v pohode 🙂
@lubicakovac já myslím, že to vydrží, nic jinýho ti asi nezbyde, než doufat 😝 😀 😀
@rapunzel1 a jakou lištu? třeba ji má ťaman u nás, zítra odpolko tam jedu, tak někde najdi jiný odkaz a já tam mrknu 😉

@lubicakovac a nemáš třeba nutelu?