Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@voskovaeva krásna @katka211 krásnučká @1katuska73 krásna
@mariann2 nádhera @1katuska73 krásna
@vecernicci to ti věřím, mně dnes známá říkala, že v jednom obchodě viděla nějaké plastové vykrajovátka, tak tam chci zajít na čumendu. 😀
@eliska22 tak já mám jen jeden kufr pomůcek a forem 😀 😀 😀 musí mi naši půjčit větší, aby se mi tam vešlo aspoň jedno tričko a tepláky 😀 😀 😀
bože baby a to tam fakt tak chcete makať??? 😀 ja zoberiem základné kostice, trochu hmoty, poprípade drôtiky a idem 😉
@dm1 ja mam podobny vzor ako ty na tortu len ten princes, v strede je o nieco este zlozitejsi ale boky take iste, ja som skusala dat aj viac farby, ale uz to bolo take akoby zgrcnute uz tu farbu nechcela ta cera popit a bola akoby na povrchu. Pozerala som aj cenu tej extra gelovky no je draha, oplati sa mi to, ty si tiez farbila obycajnou ciernou?
jinak holky, co berete s sebou? nějaký jídlo? nebo někam zajdem? k večeři to vidím, že koupím s sebou velký balení párků, co vy na to? 😉
@vecernicci taky jsem si dnes říkala, holky na srazu budou v nějakém modelu a já bych nejraději seděla v teplákách a vytahaném triku 😀 😀
@vecernicci nějaké párky jsou myslím domluvené a pizza
@eliska22 ale já to mám ty nakoupený pomůcky pro holky 😀 svých si beru minikostice a drátky 🙂
no kočky tak to ja musím zobrať, sa bojím, keď nikto nič neberie aby sme tam mali s čím robiť 😀 😀

No a napokon darcek pre kamaratku k narodeninam - Vintage vtacia klietka, 60 osob , zhora: piskota a vajickovy krem, stred kavovo-orechovy korpus a kavovy krem, spodok coko korpus a krem. 15 kil... a 35 muffins pre deticky🙂 Ako prve padli tie motylikove.
Kocky, su to moje prve ozajstne ruze......prosi u uprimnu kritikuuuu!!!