Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@njonja ooooo, uuuuuuuuuuuuuuuuuuzasneeee 😵 aaach taketo torticky by som mohla dostavat furt a stale 😀 😀 a ruze , genialne 😵 😵
Holky ja este absolut neviem co beriem zp sebpu a ani na to nemyslim, to az pak na rychlo pohadzem, sa spolieham , ze ak ja nebudem mat pozicaju 😅 a ked nepozicaju , nebudem musieť robiť 😀 😀 😀
Akurát 😕 😕 😕 😕 chcel by so mnou ist maly 😕 6rokov 😕 tak sa chcem spytat, ze keby fakt na mna tlačí 😀 že chce , či ho tam mozem vziať ?
Ahojte potrebujem poradit idem robit malemu k jeho 1 rocku tortu( hadam sa podari) a potrebovala by som poradit kde v BA zozeniem nejake figurky alebo je dostat kupit v obchode nejaku hmotu z ktorej to vyrobim? a ak je to dostatkupit tak to maju aj v nejakych farbach alebo sa da kupit farba a tak to zafarbit? dakujem za radu
@dadka212 no ideme piati...teda 5 osob...tak podla toho ake mate rite 😀 😀 😀 bo ja soferujem, ja sedim sama 😀
ale tak popod nohy toho naukladame a kufor je dost velkyyyyyy 😉 mame xsaru picasso, tak ak vies ake je to afto, tak podla toho sa zbal...ja berem jeden kufor s pomockami a jednu minitasku so svojimi osobnymi vecami 😉
@vecernicci jej ešte mi napadlo. Tie ružové kostice by si mi nemohla kúpiť u číňana spolu s tou silikónovou formou keď tam budeš? a toto nemal - http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=57513111&tab=9
No ja dúfam, že do stretka neporodím, aby som si preto prišla 😀
@jakelina ak to nebude u číňana u @vecernicci, ja by som poprosila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=57513111&tab=9
Jaj, strasne moc dakujem za pochvalu🙂)) vsetkym🙂 !!!!!! bola to zatial moja najoblubenejsia torta🙂
Dobre to robi, az sa mi slzy tlacia🙂 Snad tie ruzicky budu nabuduce trosku lepsie...

baby, veď treba zneutralizovať to sladké nejakým párkom, nie? 😀