Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zdenallicka počkáme, až jak budou mít formy, třeba poneděli bude další zboží, co by se ti hodilo 😀
@simasa tak já udělám jogurtový krém, je takový lehouuuuučký 😀 bude dobrý na snídani 😉
@ankalv1 namáčej si ruce ve vodě a propracovávej, máš jí tam málo 😉 musíš to prohníst, dokud to nebude mít konzistenci jako modelína a vůbec nedávej olej, nebo tuk, protože v tom plnotučným je ho až dost 😝
@jakelina dvě utěrky sbalený od včera 😉
@vecernicci ďakujem pekne za pomoc 😉 😉
@vecernicci mám už i houbičku a Jar 😉
ja zabalím mikroténove sáčky ..... aby som si mohla vsetko jedlo, slané, sladké a torticky co zostanu zabalit domov 😝 😀 😀 😀
ale né vážne, bozinku holky vy toho beriete tolko 😕 začínam mat vycitky bo ja chcela brat len tu marlenku a rajec 😕 sa budem musiet asi este niekde staviť 😕
a este , nezabudnite si ten svoj swap podpisat!!! aby ten kto ho dostane vedel od koho 😀
Holky doufám, že tam bude toaletní papír. 😀 😀 😀
@vecernicci @jakelina neblaznite, vsak zbalim celu domacnost a este stale nebudem mat ani polovicu veci z toho co vy 😉
@pristela ty zbal sacky, ja zoberiem par prazdnych doz 😀 a kvoli zelenine, co zvysi, budeme musiet ostat do pondelka a robit leco 😉
ako sem tam čítam vy máte tento víkend stretko žabule????no teda tak nech vám to vyjde a nech sa zabavíte 😀 😀

@mimcak jestli je tam víc jak 50 % másla tak ano.