Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 tak my vyrážíme kolem sedmý hned po snídani 😉 a na oběd tam snad už budem 😝
žienky, neznásam robotu s čokoládou a s bielou čokoladou ☹ ☹ ☹ to ako smrt ☹ ☹ ☹ aach moje nervy, ma budete zajtra liecit z čokoládovej depresie 😀 😀 😀
@pristela beru červený vínko na deprese, to nám snad na hranicích nezabaví 😀
@vecernicci myslíš, že stihneme někde oběd?? Já to vidím bledě, záleží jaké budou cesty??? 😒
Já ani moc nestíhám dočítat, teď jsem se vrátila z imatrikulace, měl náš Matyáš, jdu honem vařít na zítřek jídlo pro všechny chlapy. Nejstarší odjíždí na soustředění se sborem, tak mu chystám jídlo sebou. Matyáš jede s Eliáškem a manželem zítra do ZOO do Olomouce, když už tam budou, tak jim zase svačiny a věci co mají vzít sebou. Musím ještě trochu umýt kočár, někdo s ním projel oraniskem nebo co, samé bahno a pak se trochu zabalím a bude asi půlnoc. 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝
Tak kdyby někdo něco chtěl, tak mi pište do IP. 😉
tie stredy kvetov su tienovane domcou prachovkou
Babky, prosím o radu narýchlo, pudingovo-maslová plnka môže ísť pod poťahovku? či musí byť aj tak len maslo s cukrom? ďakujem 🙂

@vlada111 tak to je na figu nasho hmota uz vobec netankuje skor chce modelovat vobec to neje a ak tak len trosku