Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Micky, staci mi piect v tych husenicovych miskach korpus tak pol hodky?
ahojte, tak torticky odovzdane, boli uplne nadseni z nic, tak som rada 🙂 ja mam konecne torsku upratane, osprchovana, pobalena a konecne som si sadla k tv, doma som sama 😅 n ormalne je to divne, niesom zvyknuta byt sama doma 😅
Dufam, ze vsetky budete teplakove, bo ja som si nabalila teplaky a strarsie tricko 😅
jaj, druha odovzdana, v ociach nadsenie🙂) a 8 Eur navyse🙂
Bože baby neprovokujte tymi peknymi coko tortami !!!!! 😠 to ako naschvál 😝
@mia114 no ja budem za slušnú 😀 😀 ale to z dovodu, ze sa mi nebude chcieť trepat tam este aj nejake oblecenie a aj ja mam vsetko domace oblecko od textilnych farieb 😀 😀 😀 kvalitne, nevypratelne 😀 😀 a to tam vytiahnut nemozem 😝 takze mi je jedno čo zaprasím či slušné, vsak po ceste domov uz nestojim nikde dufam 😀 😀 😀
@sisix to je plastová šablóna taká tenká lepivá z tohoto eschopu http://www.animas.eu/objects/product/order_ok.p... a farbila som vodkou zmiešanou so zelenou farbou a bielou trblietavou prachovkou, aby to vznikla taká hustejšia kašička a štetcom natrela

kočky skoro mi zabehlo, práve tu bola jedna slečna, že tortu na nedeľu, tak vravím idem ráno preč, nestihnem to a ona, že ani takú maličkú by ste nezbuchli ?? 😀 😀 😀 😀 tak som ju poslala kade ľahšie 😝