Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky prosim na kyticky jaka tloustka dratu???? Diky
@vlada111 ja puncove nelubim ani nik u nas doma tak preto sa mi s tym ťažsie robi 😅 ale presne som na teba a chameleona myslela 😵 😵
@rapunzel1 presne tuto sablonu mam tiez 😵 len ja na ne robim ako stencil s cerou
@eliska22 daj aj aj a je to 😀 mna aj doma niekedy volaju pristela , tak ja snad moje "sukromne" meno nemusim 😀 😀 normal sa otočím aj na pristela 😀 😀 😀
baby, a terba ten swapik nejako zabalit?
baby upecie sa mi husenica za pol hodky?
@mia114 zabalit aby nebolo vidno co tam je , mal by sa potom dat na jednu kopu/ na stol/ a pak urcit jednu ktora bude nahodne vyberat swapiky a rozdavat zienkam , aby sa nestalo ze si niektora zamerne vyberie tu jakelinkinu marmeladu ked ju bude vidiet v com ju ma zabalenu 😀 😀 😀
Upozornujem nic som nemodelovala 😀 takze moj swapik je uplne bežný ..šedý 😀 😀 😀
konečne hotovo, nohy vyložiť 🙂 hlavná svadobná ( ale vyšli mi zlé fotky v skutočnosti bola snehobiela jemne oflitrovaná, ružičky jemne ružové a niektoré mali cyklámenové stredy) zostáva mi len dúfať, že mi nevesta pošle foto od profesionálneho fotografa,
torta so srdiečkom je na 30. výročie svadby - perlovú svadbu a posledná rýchlovka je na 50 tku kedže som nemala nič vymodelované musela som silno improvizovať 😀
@levandulka3 nádherné torty waw 😵
@miciatko lenze tak si moze kazda vybrat toho swapik koho videla ze ho tam polozil 😅 ale vsak to je jedno , len ja sa nemozem pozerat kto tam co da 🙄 bo chcem total prekvapko 😀
@mia114 jo jo aj ja mam len v darcekovej tašticke 😉
@lamps 😀 😀 fakt som nic nemodelovala , dokonca don ani nesila takze je tam to tretie , ale nemozem to vysloviiiiiť 😝 ale tak snad to niekomu pomoze v dalsej praci 😀
@levandulka3 WOW uuuuuuuuzasneeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵 nadherna aj svadobna, aach taka jemna , krasna 😵 😵 a strasne sa mi paci aj ta so srdieckom , to je taaak romantickeeeee 😵 😵 😵 😵

😉 Holky jen dotaz 🙂 můžu rozředit gelovou barvu alkoholem, nějak mi vysychá 😒 děkuji