Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dobre ranko!
Baby ukazem vam moju celkom prvu tortu,pretoze som dostala objednavku,ze chce taku,ale bez macky je to asi 40-rocna zena.Takze sme sa dohodli ruzova s bielymi margaretkami. Kedze je starsia nechcela som to mat ako pre male dievca,alebo krstiny a skombinovala som to s hnedou.Dufam,ze sa im bude pacit. To je pre tu co sa handrkovala s cenou. Ja to neratam na kila,ale torta mala 4kg. Mramorak vanilkova plnka dole a cokoladova hore -podla zelania.
@lokalistin je krásna, môžeš byť spokojná 🙂
@vlada111 dakujem ti no neviem ako bude pani reagovat na tu hnedu 😒 ,ale mne sa paci 😉 🙂
Ahojte babky, neviete prečo mi popukala poťahovka? Môže byť teplom, mám v kuchyni 24 stupňov ☹ Je nová, smartflex velvet, kúpená vo štvrtok, farbená gelovkou, predtým som takto isto 3x už robila a nikdy nebol problém a teraz mi pukala, akoby už schla...alebo žeby som ju pridlho vaľkala?
@halienka skor mozno si ju mala dlho na vzduchu a zacala uz schnut,myslim mozno baby napisu inac
baby u mna v byte je taka kosa, vcera jak som sla do roboty som si vytiahla maslo nech zmäkne,ze ho potom vymiesam a potriem tortu a prisla som po 8-ich hodinach domov a maslo tuhe.Este som nechcela zapinat kurenie, ale dneska som zapla-ono potrebuje dva dni kym zacne hriat tak dufam,ze sa neotepli lebo potom zas potrebuje dva dni kym vypne 😀 😝
ach zeny moje, tak som dobojovala s husenicou, nestihala som, este som musela zavolat, nech pridu neskor, aj tak este asi 15 minutcakali v autze, v tom strese som ani odfotit nestihla.teda, zabudla.ale slubili mi foto🙂))..a paaaacila sa🙂) veeeeelmi mili ludia to boli🙂......a ja som siahla na dno svojich sil, ked som 6 kopiek naplnila, obtrela, potiahla a ozdobila za 3 hodinky.samozrejme, ani hmotu som nemala nafarbenu🙂) o deviatej mi uz bolo zle od zaludka a zakazdym, ked som mrkla na hodiny bolo to horsie a horsie🙂
...a hor sa na stretko, dokukania, priatelky🙂
@salonka1981 všetky sú krásne, chybu som nenašla ani jednu jedinu 😉
tak dokončené....čoko rychlovka pre rodinu ideme oslavovať,nieje to veru bohviečo,s tou čokoládou je des robiť...ale tak je velké,snád aj bude dobrá.....a kittynka....pre malu slečnu 😀 😀
@salonka1981 ty trdlo,ved sú prekrásne...bez chýb,ja nič nevidím,sú čisté,rovné krásne farebné 😀
@salonka1981 nadherne dookola ich obdivujem a dúfam nevadí,ale ukladám 🙂
@salonka1981 s cim si nespokojna? ved su nadherne, kazda jedna. 😉
@dajna11 perfektna kitty 😉
@salonka1981 Nadherne torticky 😵 😵 😵 😵 😵
@miciatko děkuji, kupovala jsem na mimibazar.cz,
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?strana=6&user...

tak a ja pridávam soju prvú tortu na zakázku a hned svadobná.Dala mi zabrať,ale vdaka vám sa mi celkom podarila.Aj tie ruže a lalie celkom ušli no ešte treba pocvičiť.