Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lucula73 - no ja som si akurát včera "upratala" v inšpiráciách, čo som mala posťahované na externom HDD, nevedela som ho istý čas akosi nájsť. Tak Ti hodím 3D autká, McQueena ani nedávam 😉 . No vytapetujem asi celú stranu, ale tak možno si dačo z toho vyberieš 😉 .
Všetko sú to INŠPIRÁCIE Z NETU
ešte k tým autkám, je možné, že niektoré robili aj babulky z tejto témy 😉 , len všetky nie sú podpísané ...
Ahojte baby mate dobry a vyskusany receptna coko pastelinu???
@salonka1981 s týmto nemôžeš byť nespokojná,sú nádherné..aj keď je pravda,že nespokojnosť ťa posúva ďalej 😀 ...úúúúžasnééé🙂
..pozdravujem chatovéééééééééééééé 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@levandulka3 díky moc 😀
@mamina1978 Ahoj, je moc pekny, prosim kolik vazi? diky
@mamina1978 všetko NAAAAAAAAAAAAAAj k dnešným meninááááááám 😵 😵 😵 😵 a ak tu je dalšia Zdenka, tak aj tebe 😵 😵 😵
@mamina1978 Vsetko naj k meninam, dobre to oslaaaaaaaav
Jéééééj, aj ja sa pripájam, @mamina1978 - prajem Ti kráááásny meninový deň 😵 . A taktiež @zdenallicka - aj keď netuším, či u vás v ČR máš dnes meniny, na Slovensku máš, tak môžeš oslavovať 😅 😵 . Všetko najlepšie 😵 . Aj ostatným Zdenkám všetko naj 😉
@ajka82 jej akurat citam casopis torty od mamy a gratulujem 🙂 mne sa inak tvoja torticka najviac pacila dala by som ju na prve miesto,ale bolo tam niako malinko sutaznych toriet
@yamahafazer dakujem 😵 ...ja som myslela, ze daju viac baby fotiek... co uz... aj tak pre mna uspech 🙂
@dada2007
@aduskatt
@mia1111 Dakujeeeeeem vam vsetkym za prianie k meninam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Ste veeeelmi mile 🙂 To tak potesi😉
......no u nas v Nemecku sa meniny neslavia 😢 , co ma niekedy aj trosku trapi 😢 😢 😢 😢 Hlavne, ked som ich dlhe roky na Slovensku oslavovala. Tak , ale male posedienie daaaaaame 😉 🙂
@mamina1978 aj ja sa pripajam 🙂 vsetko naj 🙂
Jeeej a teraz pozeram, ze aka je ta moja Kitty na tej vcerajsej fotke usata 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 No to este musim potrenovat 😉 😀 😀 A nepriblala do rana !!!!!! 😉))))
@ajka82 nadherna , jemnucka krstinova 😵 😵
@dada2007 krasne torticke 😉 😵 a prosim ta ......a ake to mas pismenka 😕 Pacia sa mi 😉
@mizulienka My si tusim citame myslienky..... 😀 takuto torticku s Kitty prave planujem , s kvetinkami a ruzovou maslou nie cerveniu dookola. Ja teda len v bielo ruzovych farbach. 😀 😀 😀 😀 😀

moje "sobotné" 😀
baby posielam pozdravy na chatuuu dúfam že nemáte zimu 🙂