Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
no nič, ledva kukám na písmenká, idem off. Tak dobrú noc, babulky 😉
@mia1111 jezisiiiiiii prepaaaac 😒 😒 🙄 ja totiz niekedy neviem v akej reci sa prave rozpravam. Ked mi tu deti naookolo behaju, tak im tu kolko krat nieco po slovensky trepnem a oni sa smeju , ze polka vety slovenska, a ked sa spamätam dokoncim v nemcine. 😅 😅 😅 😝 😝 😝 🙄 🙄 🙄
@aduskatt ti uz odpovedala , ze su to coko hobliny 😉 😵 😵 😵
@aduskatt a neviem kto tu je este z trnavy. v balakove je cinan ludovka a aj tam maju vykrajovatka. kopec vselijakych listkov. akurat to je uz nejake preriedene vraj mali toho viac. a je to o trosku drahsie ako v jednotackom cinanovi ale leacnejsie ako e-shopoch
@nika1985 nieco taketo si myslela?
Dievčatá prosím vás nemáte tu niektorá uložený foto postup na "3D pat a mat"? dakujem
Kočky prosím máte niekto pekné inšpirácie na tortu Počkaj zajac? Prípadne aj fotopostup na postavičky. Ďakujeeem 🙂
baby neviete kolko stoji maslo v lidli?
ahojky, nemáte někdo uložené nějaké dorty - s motivem vláčku? samotný vláček, na něčem postavený ... je to jedno. ke třetím narozeninám syna.
@aduskatt v kaufl... pri sviečkach ich majú po celý rok
@mizulienka 1,29 teraz som kupovala 😉
@eliska22 no dost drahe 😒
@florentina ja som farbila čiernou prachovou riedenou alkoholom a do hodiny to bolo suché a ked robíš hubkou nemáš vôbec fľaky
ahojte maminy... prosim vas neviete kde by osm mohla osobne kupit tlacenu jedlu fotku na tortu? oblast BA a PN... dakujeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
cicusky toto je ta miska z ikei na loptu ci nee http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/3008...
@pralinka25 ked som tam bola pred nejakymi dvoma mesiacmi, este nemali nic ☹ pojdem pozriet, ale uz som tolko penazi pominala za vsetky tie tortove cacky, ze sa mi nechce velmi dalsich minaciek. KAzdopadne dakujem z info, ked ma tam nieco veeeeeelmi oslovi, mozno zasa miniem
@mia1111 wow ten je krasny
@njonja Presne !!!! 😖 Aj ja som uz zistila, ze na SK je o dost drahsie 😠 😠 😠 😠 😠 Aj co sa tyka kozmetiky a celkovo drogerie, ked pride mamina so sestrou ku mne, tak beru plne auto veci odtialto. Niekedy je to aj viac ako polovicna cena oproti Sk ☹
Ale este pred niekolkymi rokmi som si ja vozila veci z SK do DE. 😉))

@aduskatt aha, aj som si trochu myslela, že kúsky čokolády 😅