Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte babulky, tak som tu hlavu Masi nakoniec urobila,no pri 15-tom pokuse som uz ja skoro z koze letela a Masa z okna.O pol 3 rano som zalahla s pevnym predsavzatim, ze koncim ja so vsetkymi tortami.Ale ved to poznate,uz rozmyslam ako si zorganizujem buduci tyzden 😀 .Absolutne nestiham to tu poriadne sledovat,vsetky torticky co som videla su krasne a Pristelkina svadobna,joj,az mi srdce poskocilo.Velmi ma mrzi ze som Vas nemohla spoznat osobne,hadam to nabuduce vyjde 😉
Pridavam svoje za posledne dva tyzdne,aj skoro bezhlavu Masu 😀 😀 😀 .Nic extra,skoro vsetko na zelanie,jedna pipikova chyba,šák vsetky vieme ako vyzera 😀
Ozaj,na tu vystavu do Anglicka by ste niektora nesli? Pisala som na FB, spiatocny let z polskeho Rzesova,ci ako sa to pise stoji cca 50 Eur 😉
baby ja čo som robila túto poslednú tortičku, tak mi píše susedka, že sa stále na ňu chodí kukať do chladničky 😀 😀
berie ju zajtra do škôlky pre deti, jej dcérka má 2 roky 😉
@levandulka3 jéééééj toto sa aj mne páči, ako si to robila? by som vyskúšala niekedy 🙂
@dadka212 ďakujem, jejda už sa aj bojím že som to sľúbila ale budú len také jednoduché biele so zelenou stužkou, menom a mašlička zo silikonovej formičky teda ale je ich 33 ks
@bzucinka2 tak toto by aj mna zaujímalo ja mám robiť pre kominára a požiarnika v jednej osobe
@daducha dakujem bože ja ich mám 33 ks asi som urobila hluposť že som to vzala 😢
@mariann2 videla som ju v tvojom albume čo si dávala ten odkaz ako to opísať taky zamotanec 😝
@levandulka3 chce to len dobre naplanovat a da sa to zvladnut.Odo mna teraz chceli na stuzkovu ze 33 trpaslikov.ani za milion,mam sa rada 😀 .Vsetky ozdôbky si urob dopredu,a rozdel si to ked tak na dve polovice,hlavne si ich nechaj dobre stuhnut aspon cez noc pred potahovanim a urcite sa podaria 😵
@levandulka3 jáj, kúpila som si ju v nejakom eshope, ale už neviem akom, bolo to dávnejšie, bola to sada stencils šablón, bolo ich tam 5 a stálo to okolo 20€

@pipka dakujeeeem, tak to necham tak.no, tak neviem, keby som tam dala kavišššššku, ci by som miesto tortiššššky neumyvala stol a dlazku, xixi