Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@luciahromadkova ja ked som zacinala s tortickami, tak mi tu na MK dievcata poradili, ze mam radsej tie sugarflair pouzivat 😵 😵 😵 , lebo ze wilton zvyknu zle farbit a su casto kazove. ... 😕 🙄
@luciahromadkova ruzova a zlta s kazdej malinko pisala som to tu nedavno
@dadka212 ach jaaj dani, ake krasne farebne, wow
@janula.h neviem z akej hmoty, predpokladám, že z gumpasty ....ale netuším tie torty sú božské 😀
dík kočky už robím ozdobky, nechcem tam toho natrepať vela, šak by som sa fakt umodelovala ale tak musí to byť farebné 😀 ale zas nie moc 😅 idem modelovať tento týždeň mám toho velmi vela, tak musím začať už teraz 😝 a ja nezvyknutá takto skoro modelovať potom mi to nesedí na torte 😅
@florentina jej dakujem no ja asi skusim upiect nejaku len tak pre chut skor aby som zistila či mi to vobec pojde :D prosim ta aked si spravim nejake figurky vopred nič sa im nestane .. kolko ich mozem skladovat a ako pred tym ako ich dam na tortu ? inak farby asi objednam tieto http://www.ebay.co.uk/itm/Sugarflair-Food-Colou... mysliš že budu dobre ?
@eskymacik17 sugarflair sú dobre farby, väčšina je s nimi spokojná podla nich sú krajšie ako wilton no ja nesúhlasím 😀 ja mám zas radšej wilton odtiene 😅 ale od sugarflair mám pár odtieňov a sú fajn superhusté
@dadka212 no ja som to len namatkovo našla tak som ich skušala na ebay kuknut aby som ich mohla objednat a našla som tieto . tak snad budu dobre ešte musim čoto pohladat nech to naraz objednam až sa možem začat učit 😀 netušim či sa mi to podari ale snad niečo stoho bude ..
@eskymacik17 oni sú dobré tie farby aj kvalitné toho sa neboj 😉 len mne osobne sa viac páčia odtiene wilton, ale väčšina so mnou súhlasiť nebude 😀
baby niekto ste zhanali orchards vykrajovacky tak uz su zase v ponuke kuk http://www.tortomania.sk/www-tortomania-sk/esho...

@mamina1978 dakujem, no prave ze tie wiltonky sa mi moc nepacia...., ja mam rada na niektorých tortach radsej jemne farby..., a wiltonka ivory ze telova? ja som asi dala vela farby- mala som ju skor okrovu 🙄 , tak ako na tu telovu? dakujem.