Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ankalv1 http://www.designmeacake.com/id70.html
ako na písmenka
ale ja sa tesiiiim ja mam objednavku na november, ze poschodka...na vahe nezalezi...ze kvietky, motyliky, cervicky, lienocky, slimaciky, chrobaciky...no kraaasa...a farby a vsetko podla seba 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
uz tyzden tu zhladavam a kukam inspiracie...tak ak by ste naaaahodou niektora mali nieco chutne, detske s chrobacikmi a slimacikmi a lienockami a podobnymi ... zdrobnelinkami 😀 tak priviiitam 😉 😉 😉
a na vrchu ma byt Motylik...ako ho mam vykrojit, ked ma stat? vkuse alebo poskladat z nejakych kridielok zvlast a tela zvlast?
baby stale premyslam...pre 9 mes. chlapca uz sa asi nehodi male baby spiace na tortu na uvitanie do zivota ze? 😅 tak ted bud urobt macka alebo vacsie babo sediace vymodelovat 😕 mam nejaku predstavu a este sa aj bojim, ze ked nebude bielo modra, tak sa nebude pacit, ale to mozno len moj pocit...chcem tam este bachnut zltu farbu... hmmmm
@dada2007 aj mne dnes pisala kamoska, co som jej rano to srdiecko odovzdavala, ze no taku fantaziu som este v ustach nemala, ze konika aj auticko si krpci odlozili a inak ze sa doslova zozrala za par minut....aj hmota 😅 😀
tak to som taaak rada, to taaak potesi, ked vies, ze niekomu spravis radost a este mu aj chuti 😉
ze hned mam radost zit 😀 ...a mm na nocnej...no kto sa ma lepsie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lamps no nevim nevim, ci by som to ja tak kraasne dokazala 😅 aale no nehadzem flintu do zita zatial 😎
tato je nadhernaaa...tu uz aj ja mam v inspi ulozenu, ale toto je moc velka a ja potrebujem taku jarnu, chrobacikovu, motylikovu, lienkovu, hribiky, slimaciky...tak take daco budem tvorit 🙂
@mariann2 nadherna robota jedna krajsia ako druha 😕
@lamps moc krasne inspiracie
Ahoj holky, děkuju za pochvalu svatebního dortíka. Otevřu to a takových laiků .... udělaly jste mi radost. Děkuju
Dneska jsem dělala Pepinu a na pudink jsem se vykašlala. Utřela jsem máslo s pudr cukrem. Potáhla a ráno jsem zvědavá na výsledek. Dám si budíka. Pokud se to posejruje, tak abych měla čas na další pokus
no cicusky ja sa pre dnesok lucim...ocka klipkaju, idem haji...dobruuu 😉
baby potrebujem znovu poradit ☹ auticko som potiahla K2 (jasne dost s velkymi chybami) ale este som dokoncovala nejake detaily a ja leniva som to robila pri otvorenych dverach v chladnicke a zrazu sa ta hmota javila ako keby sa "potila" 😔 ked ju necham do rana tak to prejde ci co s nou teraz????

@dada2007 vitaj v klube moja ja mam uz troch za sebou, tak este dvoch ked spravis, uz si LEPSIA 😀 😀 😀