Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela Děkuji..🙂 Zkusím to..🙂 Soused si vymýšlí!! 😝
Ahojte 🙂 no musím vám napísať.
Včera som si objednala extra bielu gélovu farbu na tortu čo som si vymyslela.
O tretej popoludní som to vyklikala, zaplatila prevodom. Mali tú istú banku ako ja a o 5 minút mi prišiel mail, že platba prijatá. O ďalších 5 minút, že balík odoslaný. A teraz mi zvonila poštárka a už to mám aj doma. Normálne, že za menej ako 20 hodín vybavené 🙂 A pritom poštovné 1,8€ čo je celkom pekná suma na e-shop 🙂
@79zuzana 🙂 no, len tam toho veľa nemajú 😀 , ale zaujímavé formičky bábätiek aké som inde nevidela ... www.toby.sk
@muffinka8 a v akom eshope? to je super.
A este jedna vec sa mi stala 😀 som v nedelu muzovi hovorila ze v lidli budu mat taku malu formu na tortu ze by som chcela. Potom som na to zabudla a on mi dnes rano pise z roboty ze mi ju kupil 😵
@muffinka8 zlaty 😉
ahojte holky koupila jsem si na zkousku white icing, mate s nim nektera zkusenost? chci to hlavne na tvarovani obrazku, ne na postavicky, mmf mi prijde moc mekky, nevite jestli se dobre barvi a jak do predu bych si je mela udelat aby pekne ztvrdly? 😕
@saminka ja s nim robim ja vecer narobim kvety rano stvrdnute a farbi sa velmi dobre
PROSIM VAS mam prvu 3-poschodovu a mam z nej totalne mindraky, lebo zadanie bolo" väcsia a krajsia ako mali kamosi musi to byt nieco extra" no ale ja neviem moc pekne originalne robit.A nic sa mi nedari som z nej uz na prasky
CO DAVATE STREDOM CEZ VSETKY POSCHODIA?
DAKUJEM
@lokalistin ja mam slamky metrove, davam na kazde poschodie a potom to cele prepichnem jednou. drzi to paradne, este mi to teda nespadlo nikdy.
ak potrebujes zo 5 ti poslem.
@lokalistin ja som si kupila 30cm drevene palicky wilton v cukr. obchode, predsa len istota je istota 😅 a 12ks stalo len nejake 2 eura
@lokalistin ja nedavam stredovu palicku dala som len raz ked bolo cez 30 stupnov a torta cestovala dalej. Inak vystuzujem len jednotlive poschodia. ale zase robim vacsinou maslove kremy
neviem kto......ale zahliadla som puzzle vykrajovačku........tak tu je za 0,50e

@pipka aha, ja som to pochopila opačne, že okrem pusy nič 😀 Asi mi už tlačí aj na mozog.