Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dajna11 torta je nadherna 😵
@dadka212 uf celkom dost na vikend 😨 , a detská je nadhernááá 😵 😵 😵 😵
@eliska22 dedko je velmi pekný a napaditá torta 🙂
@dajna11 Krasna je ta torticka 😵 😵 😵 a tie kvietky ..... no nadhera 😵 😵 😉
@ajka82 Tato druha maslicka vyzera omnoho krajsie 😵 😵...... ako pred tym to klbko snurok 😉 😀
@mizulienka krasna, vesela ....a tie gombicky su bozske 😵 😵
@jakelina uz som ti pisala na FB, naaaaadhernaaaaa , elegantna 😵 😵 😵 😵 😵 ....tento styl sa mi veeeelmi paci 😵 😵 😵
@dada2007 krasne , zaujimave kvieeeetocky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@mamina1978 😵 😵 😵
@eliska22 dorty jsou krásné a je to škoda, že budeš končit, ale naprosto to chápu, rodina a zdraví má přednost!
@janulkamartinko macko s vyjadrenim emocie.......aaaaaaach ako zivy 😵 😵 😵 😵 😵 😵 nadhernyyyy...... 😵 😵
@aduskatt Adi, naaaaaaadhernaaaa slnecnicova 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a konecne bez umyvadla 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dakujem vám kočeny 😀
@pipka perfektna torticka pre dievcatko 😵 😵 😵 😵 😵
Mile devcata,vsem vam chci moc podekovat za vsechny libitka
🙂 Moc me to potesilo!
Holky potrebuji poradit,mam objednavku na dort.
Bily piskot,napln mascarpone,slehacka a jogurt a do toho jahody. A pani se ptala jestli do toho piskotu slo pridat par orisku jen aby to ten korpus ovonelo. Muzu to takhle udelat a sedi vubec k sobe ty orechy s tou naplni? PROSIM MOC O RADU!! DEKUJI
@janulabj lentilky, cukrářské piškoty, trubičky, čokoláda, rozemleté ořechy...nic víc mne nenapadá...vše se dává rovnou na krém
@dadka212 wauuuuuv....jakože nádherné, neskutečné, krásné a vůbec nechápu, jak stihneš tolik krásných dortů, jsi opravdový mistr!
keby vy vedeli, čo sa stalo, na to pivo mi šľahala penu mama, lebo to robím jej - teda ona to bude dnes brať na oslavu a ako som tam dala tú penu, tak začala tiecť, zistila som to po takej hodine dvoch, že tie bielka stekajú ☹
tak som tú penu dala dole z toho na vrch lebo to bolo také leptavé som dala ešte tenký poťah a opäť bielka, snáĎ už to bude ok 😝

@dm1 tady to jsem objevila na MMB http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=59713981&tab=1