Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps veď práve toto, že neverím, že by povedala, že kochel robia ona a kvet ja... 😀 alebo som rozmýšľala, že si podpíšem každý list aj s telefónnym číslom, že som ja robia 😀 😀 😀 nooo aj ja drahého nemám doma, inak by ma riadne už hnal... 😀 keď si predstavím, že malý o 2:00 bude hore a už o 7mej zase.. 😀 ale čo mám robiť, je mi tu s vami dobre a až do soboty sa sem nedostanem kvôli tortičkám 🙂)) hlavne sa strašne bojím tých futbaových a tých pŕs... nechcem aby tie prsia vyzerali neprirodzene, chcem nejaké pekné, prirodzené a hlavne decentné... no uvidíme čo to bude 😀
baby, sak ked sa nam nechce, existuje predsa photoshop🙂))
@ajka82 jaaaj len to vies to je vsetko ze pol hodka zrazu celu noc modelujes 😝. Ono to je inak super predstava ze nakupit hotove postavicky a dat na tortu ale by som sa hanbila keby napisem ze som taka leniva ze mi postavicky musi niekto iny robit 😝 . Ale take vedeirko hmoty by si mi v ramci terapie na cierno zafarbit mohla :D
dievčence po 23,45 sa tu už so mnou nebavte, ja fakt musím ísť spať. Už ani nevidím na monitor a sedím tu 😀 taká som unavená, že ani do postele sa mi nechce prejsť 😵
@lamps ejha, tak to idem prelistovať, počítať... práve toho sa bojím, aby to neboli nejaké špaty neforemné 😀 rozmýšľam že si zoženiem modelku čo mi bude pózovať 😀 😀 nooo myslela som, že by som spravia 3D futbalku... ale neviem, asi to nezvládnem potiahnuť a obávam sa že skončí v koši... tak asi spravím len pologuľu.. jaj ale bojím sa tých tort tento týždeň strašne 😅
@pipka tak to je nás tuším viac nervóznych, 🙂 🙂 🙂 ,keď ju robím, nervózna, či sa mi podarí, keď je v chladničke, tak ju chodím pozerať, že ako sa jej darí, a či nejaká potvorská kvapka na ňu nepadla, alebo deti nezabudli dovrieť chladničku, alebo sa im nedajbože na tej torte niečo nezapáčilo a nedočahovali... no proste sranda so mnou a potom, nervačim, pokým nenapíšu či im chutila tak.... jajaaaaj
@dm1 to ano, ale uz je to lepsie ako zo zaciatku som modelovala nie celu jednu noc, ked som mala viac toho ale tyzden nocne v kuse 🙄 😝 ja som dnes zafarbila asi taku tretinu maleho kybla na cierno...bo som chystala veceru baby som pocula ze sa hraju na chodbe pri srini a zrazu mm na mna krici, ze baby sa hraju na zachode s kefou, ze to je mydielko a cele sa s nou vyumyvali a aj okolo zachoda a chodbu... 😅 ...no nevedela som jak sa mam tvarit pred nimi 😀 🤐

no, zeny, prvykrat idem robit tortu na temu, o ktorej neviem vobec, ale ze voooobec nic🙂...........aspon ze mam akutaku predlohu na inspiraciu.........🙂uz fcil sa bojim, aby som tam nieco nepoondila