Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci ja som robila striptéra, ale nikde ho nemám uverejneného podľa tohto http://www.fajnetorty.sk/neslusnev.html 😉
@mia1111 naaaaaaaa, sak som tu, keby nieco🙂) ale fakt na tom nie je nic zlozite🙂 cesto zamiesane za 5 minut, potom chrape, ja ho nechavam v rure zapnutej na 50, potom pripadne pozbieram z rury, co utece z misky🙂)......akoze fakt skoro bez bordelu a jednoduche.........je tam fajn to, ze nezarabas kvasok, ale davas susene kvasnice.jo a toho cukru fakt malililinko.mne osobne uz aj ta 1 lyzicka bola vela, davam asi polovicku
@mariann2 díky, to se hodí 😉
@mia1111 no som zvedava🙂 tak vela uspechov zelam.ja som sa rozhodla okolo druhej, ze idem piect, este ani zemiak nebol uvareny..a o pol piatej som uz mala upecene🙂......a bez bordelu v kuchyni.........len dve misky som zababrala, aj tu druhu len preto, ze z tej prvej mi chcelo zdrhnut cesto🙂
@vecernicci .....................inspiracie z internetu a z MK..............................
Ja mam taketo ulozene 😉 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀
Ale ty nepotrebujes tak, ci tak ziadne predlohy.......po tom tvojom gentlmenovyyyyyy !!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@aduskatt Ved ho daj do receptov 😉, aj tak su tam vselijake recepty ,a nie len na torticky 😉 😀 😀 😀
@mamina1978 tam uz je vselico, nie len recepty 😵 ...sa tam nejak rozprudili debaty vselijake
juj zeny moje 🙂 tolku y zaujem som necakala, tak to teda, s vasm laskavym dovolenim zverejnujem aj ked to teda nebude torta, takze kto chce, tak v receptovej teme bude😨) vela uspechov, v pripade otazok som k dispozicii cez IP, alebo TU V TEJTO TEME 😀

holky, potřebuju inspiraci na dort se striptérem a může tam být v celé své kráse 😝 😀 je to pro maminku kolegyně z práce a ta je prý pro každou špatnost 😉
a pak mám dělat silnici s krajnicí a patníkem, prostě super zakázky 😀 aspoň že mám dělat nějaký dětský, celkem asi 9 ani nevím přesně a do toho na mě něco leze 😝