Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky, potrebujem tortu nastriekat striebornym lakom - myslite, ze to v tomto teple vydrzi a neroztecie sa zakaznicke cestou domov? 😕 uz som uvazovala, ze jej dam hotovu tortu a ten kupeny lak, aby si to ona doma nastriekala a vrazila do chladnicky. co vy na to? vazne sa obavam, aby to z tej torty nezliezlo dole, lebo do 5tich minut ju mam orosenu ☹
ahojte baby,nemate kontakt na dobru cukrarku z Ba-najlepsie Petrzalka,ktora by nam urobila potahovanu marcipanovu tortu v tvare lienky?prosim do IP,dakujem.
ahojte babenky
potrebujem surne pomoc
viem ze ste tu skusene, mate krasne torticky, ja robim 1x a potrebujem ju potiahnut kupovanym marcipanom...bohuzial sa mi lepi na valcek aj dosku....dala som aj olej ale nic...som z toho smutna, neviem co mam robit prosim poradte
To preto dva krát bo mu preskakuje.Najprv nič a teraz naraz dva krát. 😕 😀 😀 😀
No teraz som dávala do ferrari falošný parížsky a jogurtový a do bmw len jogurtový
@sisa.b tu máš detail.Nieje to vidieť dobre lebo to som chcela fotiť čo najbližšie.Ti poviem som si dala notebook do kuchyne pred seba.Klikla do googla ferrari otvorila wikipediu a tam na začiatku je znak ferrari zväčšila obraz a malovala.No ked som to dokázala ja tak to zvládneš aj ty neboj.Ja som z vytvarky nikdy neexcelovala. 😀 😀 😀
baby mne uz prepina z toho tepla. prave som namiesto sem napisala odpoved do majoviek 😝

@julinka25 že se nestydíš lovit rybky v oceánu a pak je dávat na dort,je nádherný 😀
@beruska2x dík ten je moc jemný pro ně,já už mám vybráno,budu dělat tento,jen otočím barvy,víc se mi to pro ně hodí.