Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dievcata,kto robil toho stojacieho anjela?????????
taká som nasrdenááá. Prvý krát som sa chystala na súťaž torty na Helloween do KE. Včera večer som si začala modelovať a ,že dnes pošlem prihlášku.A tam ,že musím byť pri torte od 15 do 19 hod.No dakujem A decká dám kde??? Ved tie sa budú chcieť tam zabávať a nie stáť pri mne. Ja som si myslela, že sa torty niekde položia s menovkou urobí sa nejaká ochutnávka a nakonci vyhodnotenie.A nie ,že tam budem musieť stáť 4hod.pri torte. 😖 nešlo mi ani tak o súťaž ako o aspoň takú malú reklamu 😉 😉 na seba.tak to Ďakujem radšej sa budem venovať deťom ,aby tam z toho niečo mali a aspoň pokukám 😠 ☹ 😉
hmmm,len škoda toho čo som už vymodelovala júúúj tak som sa ťešila
@saminka ahoj , neviem ...robim stale rovnako , ja hadzem cele cukriky vzdycky ...ja vzdy dokazem vyvalkat natenucko potahovku , u nas ju moc nejedavame , este ked je tenucka , inac ju nechavaju na tanieriku ...tato sa nedala tak tenko vyvalkat a este v nej boli take krateriky ...ona sa vzdy ked som ju rozvalkala o kus stiahla spät ...chutovo bola dobra , len esteticky to nebolo to prave orechove 😝 😀
Dakujem vam vsetkym za pacitka , ste ma nesmierne potesili aj povzbudili , si to veeeelmi cenim 😵 😵 😵
@mima1311 áno aj mne nechala som to tak,lebo stále som miesila,valkala a potom znova to isté aj do chladu som to dala a potom znova a nič nepomohlo.Našťastie to bola tortička pre synčeka k 2r.,ale poviem ti ,že aj mám strach čo ak sa to stane pri zákazke 😠 🙄 ,myslela som ,že chyba je vo mne,ale asi nie 😒
Ja viem, ž eje to otťrasné a hanbím sa to sem dať, lebo vy pečete prenádherné torty. Bojím sa sem dať tieto otrasné špaty. včera som mala párty pre priateľov, ropbila som tortu a každý dostal aj postavičku, tie psotavičky majú aj niečo spoločné s tými priateľmi. A prvýkrát som robila 3dtortu. je to otrasné, ale robila som to z lásky
@marianabila nádherné dielka.
@broucek2 aky pekny jemny stencil
@lussy23 no urcite nie su perfektne, ale otrasne nie su tiez a myslim,ze kazdy nejak zacinal.Ja by som asi ani take neurobila.Ja sa toho bojim,vzdy najdem nieco aby som nemusela modelovat
@lussy23 dakujem,som totalny amater 🙂
@zz134 @mima1311 holky mne sa to stalo s haribo bielymi kupovanymi v kaufe 😝 vyhodila som 10 balikov , skusala som ich zarabat v mensom cize 5 novych pokusov a vsetky leteli do kosa 😝 a teda ja robim mmf uz skoro 2roky v kuse ale toto sa mi stalo prvy krat 😕 ale za to 5x po sebe , asi aby som si to uzila na plno 😀 😀 😀
Aduške to zas robili americke velke balenia z lidla , tak neviem 🙄

@dadka212 viem 😀 , preto som pisala ze potkan potom 😀 , vsak je krajsi ako v rozpravke , 😉