Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holy prosim vas nevideli ste niekde mega kruhove vykrajovačky?
@simasa wow Silvi ten maco je uplne realny 🙂 😕 😕 perfektne.
@mizulienka Ďakujem 🙂 Nechcela som, aby vypadal ako hrackarsky, ale teda ten ksicht aj tak nic moc 😝
Ale nevadi, mala som na to hrozne malo casu a na nete som nasla az dve inspiracie a ani jedna sa mi nepacila, takze je taky, aky je...
@simasa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nedráááždi 😀 ale ako napad dobrýýý , pouzivam najviac pohár na zmrzlinu 😀
aj ja som za to , že medved je bombovýýýý !!!
@vlada111 mna metro odradilo úplne , bo s detmi sa dnu nemoze /čo chápem/ a mozes si so sebou vziat len jedneho , sama nakupovat je odveci , a ked vezmem mojho , kam dam deti ? tak tam prosto nechodím 😝 😀 ale 16 je veeela ☹ ☹
@mimcak super hallowenska 🙂 tie čierne stonky to je hmota alebo poleva?
@simasa medvedík je úplne suprovýýý 🙂 čím si robila prosím ťa tie ryhy? predpokladam, že každú jednu ručne špáratkom alebo takým niečím 🙂
Baby poviem vám sa tu teraz prepáčte za výraz serkam s veterníkmi... to je horšia robota jak 4poschodová torta... :(
sakra zeny, mne sa tu pri vas tak dobre sedi a cita....................sak ma uz poslite upratovat, nech mam vikend volny🙂
Ahojte baby,
nemáte náhodou uložené nejaké pekné (ale jednoduché) inšpirácie na svadobnú tortu - do daru? Kolegynka by chcela v bielo-zlatej kombinácii do 50€ a vôbec neviem čo...väčšinou nájdem iba svadobné ako hlavné, ale čo do daru?
A tú zlatú farbu (ktorá je aj najlepšia?.. ) musím asi namaľovať na marcipán, však? či môžem vmiešať do marcipánu, bude to dobre vyzerať?
Vopred ďakujem za odpovede 🙂
@adrianai .............. inspiracia z internetu a dve od @mizulienka ..............dufam, ze sa nehneva 😉 🙂

@mimcak 😅 😖