Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pralinka25 ja bych naplnila
@sachmetttt dole na tejto stránke máš e- shopy http://tortyodmamy.sme.sk/ a aj nejaké fotopostupy a recepty
@anibas dakujem 🙂
@sisix 600 g hladkej muky
300 g praškoveho cukru
200 g medu
150 g masla
3 vajcia
2 čaj. lyž sody bikarbony
1 ks perníkové korenie alebo mix podla vlastnej chuti - škorica, badyan, aníz, klinček
Všetko spolu zmiesime,vložíme do mikroténoveho vrecka a dáme do chladničky aspoň na 24 hodin. vykrajujeme medovníčky, potrieme rozslahanym vajcom, pripadne sa mozu ozdobit orechom. Pečieme vo vyhriatej rúre na vymastenom plechu na 180°C .Sú mäkkučké hned po upečení a voňavé
@lukika já dávám asi do třičtvrtě misky a dělám odhadem, když zbyde, tak neleju ještě vedle do mističky a mám na punčovinu 😀
Ahojte babky, prosím vás čím lepíte kvietky na čokoládovú polevu? Inak tá robota s čokoládou je fakt hrúza, teda ten výsledný efekt, to proste nemá na poťahovku. Nuž ale chcela svokra takú tak bude mať takú -škaredú 😀 😀 😀
@lawli paradne 🙂 , chcem sa spytat ci je papracka s tymi pismenkami alebo mas na to techniku ako sa to da v pohode zvladnut?
@mizulienka krásný dortíky, ty jsi šikula stíhat tolik dortíků s dvěma dětmi na krku 😉
@anibas ty orchidejky jsou nádherný, s dovolením si ukádám jako inspiraci 😉
jinak moje dva výtvory dnešní, ještě mě zítra čekají dva 😝

@sisix idem hladat, xixi🙂 najdem, pisnem