Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka cukr jsem nedávala do toho tmavého mascarpone krému
@bambula1307 no vidiis moja, ona asi nechcela na blind cudziu, tak poprosila kamsku a ta hned volala mne 😅 😀
no sak vravim...Bratislava je jedna velka dedina 😅 😀 😀
@kvietocek7 Ďakujem ,písmenká si robím tak ako sa tu už písalo...teda klasika si vyvaľkám hmotu na tenko a vytláčam cez sáčok ,potom podorezujem skalpelom kde treba...jediné na čo si ja potrpím je ,že keď ich mám takto navrchu torty ,pripravím si ich dopredu a potom sa mi nedeformujú pri lepení ,keďže stvrdnú... 😉
ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla, vidim ze tu mate pridane snad stovky dalsich krasnych dortiku, nemuzu se vynadivat,
ja dnes s dcerkou vyrabela jen mini dortiky a inspirovala jsem se tady na foru, snad to nebude dotycne osubce vadit, dcerku peceni moc bavi, ale nejradeji vylizava misy od testa 😉 Pekny vikendik prejem
@lawli jaajj vidis, to super napadik, dik, urcite vyskusam. A aj ich potom este potieras niecim zeby mali pekny lesklejsi vzhlad ci ani nie?
@jenie123 no veeeelice peknaaaa, ja sa tiez strojim na barbie -bude to moja premiera, - chcem sa spytat ako si nadsadzala tu babiku na ten korpus - ci to mas niecim podoprete? a korpusove cesto mas ktore? dik za odpoved
@zuul tu ju majú, ale tá cena .... http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
@zuul ja ju nemam tu tekutu len brondzovu mam 😅 . Neboj kludne ti to pojde aj praskovou striebornou ked to urobis na sedu. ale toto su tie farby tekute len ten odtien nemam odskusany
http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
@zuul vobec netreba tekutu ja som napr. tuto motortu farbila praskovou trosicku rozriedenou v alkohole aj to pismo a cislo
baby inak dnes ma napadlo - co tak na vystuzenei torty pouzivat ten vrchnak z kyblika od hmoty velkeho? podla mna to je pevnejsie ako plastovy tanierik a ani by sa to nemuselo obalovat hmmm?

@lawli veľmi pekná tortička 😵 😵 😵