Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ten jablkovy krem je fantastikus.....nie ze by som sa teda chcela chvalit, ale ano🙂)
baby ked sa chcem zmestit do cca 2,5 - 2,7kg a na torte ma byt este aj traktor s vleckou a plnka mascarpone s ovocim - to z kolkych vajicok treba korpus a aky velky ? 😕
@aduskatt no daj teda recept na ten jablkovy 😵
@aduskatt tak ak budem mat cas najdem ti nejaku aktualnu verziu a poslem link dokonca mne ho dal manzel aj v cestine nech ho neotravujem stale teda nie ze by som tam nieco robila ale tak na orezanie fotiek a par uprav na kalendare sa da 😉 keby som mala cas tak ti ju trosku upravim ale krpcem vstal utekam
Inak , vsak ja netusim , preco sa my TO a okolie sem tam nestretáme 😀 teda ja sa stretám s Dadkou 😵 ale mohli by sme aj viacere tak pokecat tortovo.

@simasa ani by som nepovedala, že nie si maliar, nádhera, ja by som toto neurobila ani keby.....máš môj obdiv 😵