Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babuľky prosím na koľkých stupňoch pečiete ten mramorák ? Je tam písané iba že piecť pri strednej teplote tak som chcela vedieť na koľkých stupňoch to máte odskúšané?
Baby ku karamelovej plnke sa co hodi ? si tam neviem predstavit ovocie , ci ?
@mima1311 alebo orechy ako do marlenky 😵 ja ku karamelovej nedavam ovocie , mne sa tam nezdá nic 😅 ale tak ja karamelove ani moc nemusim, ludom robim k nej mramorovy korpus- kakaovy+bledy
@drobec33 čo? 😕 co som zas urobila? 😕 ak tie torty hore to su staréééé 😝
@pipka ja peciem stale na 150 a sopku nikdy nemam , staci ked nalejes korpus do formy este ho vareskou normalne pomiesas, tak ako keby v miske miesas- nie len zarovnat , alebo "vytiahnut" cesto zo stredu do krajov, to nie, normal varila mysicka kasicku 😀 😀 😀
@pipka krasnuckaaaaa 😵 😵 😵 😵
@ajka82 Ta je tak roztomila.......netreba tam uz ziadnu mysku, nechaj to takto ....je naozaj naaadherna 😵 😵

@ajka82 @zdenallicka @aduskatt @pristela tak ja mam teflonovu formu v ktorej som to piekla :D takze sa to odlepilo same...ale uz dobuducna budem robit vo vačšej forme o 2 cm piškótu 🙂 alebo vyhrabem nejakú starú železnú a nenamažem ju 🙂