Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 áno, to mám prelúskané, aj pod policajná torta a všetko čo sa toho týka 🙂
@levandulka3 ďakujem, piekla som ju v plechových miskách, mám sadu 4 misiek, rôznych veľkostí tak telo v najväčšej a hlavu v druhej najmenšej, mala 3,8 kg mám aj misky z ikea, ale odtiaľ má lienka iba do 3 kíl a to je málo, chceli väčšiu
Moja prvá poťahovaná. Ešte neviem aká bude, o jednej ju nesiem svokrovi, tak uvidím či sa podarila 🙂 Je to orechový korpus, pribináčikový krém s jahodami a z marshmallows, ale zdá sa mi tá hmota strašne sladká, nabudúce radšej skúsim falošný marcipán zo sušeného mlieka 😝
P.S. Nie je taká krásna ako vaše, ale je prvá, tak to má dovolené 😀
@vecernicci ma tymi veternikmi zabijes, zena🙂 TU SLINTAM PRI MONITORE.........
@jakelina Tie tvoje drotikovane kvietky su ako zive, nadhera 😵 😵 😵 😵 😵 😵 A aj cela torticka s tym ciernym ornamentom dookola .........je bombova. 😵 😵 😵

@mamina1978 jasne, tú prvú mám aj uloženú, pošlem jej toho viac, nech má možnosť výberu, som zvedavá, čo zvolí... ďakujeeeeem