Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 také se připojuji k dlouhé řadě gratulantů...přeji hlavně pevné zdraví a ať vám dcerka dělá jen samou radost!
holky prosím, pokud máte někdo zkušenost s těmito potahovkami, o názor:
1) jak chutná smartflex čokoládový? Chutná opravdu čokoládově, nebo je to jen navoněné a chutná to stejně jak ty ostatní?
2) jak se pracuje s Chokoflexem - dá se s ním i potahovat i modelovat a chutná čokoládově?
3) a co Formix čokoládový - chuť a práce?
Zítra jdu do jednoho obchodu na kukandu a přemýšlím, zda něco z tohoto koupit...dost lidí už po mne chtělo totiž vzhled potahovaného dortu, ale chuť čokolády...
@aduskatt tak ti přeji, ať komise rozhodne v tvůj prospěch a co nejdřív....já jen nemohla přijít na to, jakou komisi to tam máte, že ji potřebujete k založení živnosti...u dotací to chápu
holky , nemate prosim vas inspiracie nejake kvetinove "väzby" na torticky ? vsak neviem ake kvety mam robit 🙄
@bzucinka2 no zatial ide pristelka, daducha , lusil a ja..a danka dm1 mozno...a ty mozno...a este neviem kto...
to maju nasi dom, to ani nie je chalupa, to len my tak volame 😉 je to klasika dom v dedine, len nasi tam chodia len na leto a v zime je nevyuzivany, tak mi bolo luto nechat ho opusteny, ked taaak strasne chceme oddych od domacnosti a teda hlavne od muzov a deti 😀 😀 😀
je to v Jakubove, pri Malackach..kto by siel z BA viem odviezt...pripadne z opacneho konca ak by ste sa vedeli dostat do MA, tak tam vas mozeme na stanici vyzdvihnut 😉 nech nemusite este prestupovat na bus do jakubova 😉
@mia114 majka u mna to asi vyzera, ze az v sobotu rano 😖 ja som straasne chcela ist uz v piatok..ale mm akurat na potvoru vysla nocna..a nechcem do toho angazovat aj babku...sak nech si ich tatik vychutna 😝 😀
takze sobota od rana a do nedele...bars aj do desiatej vecer...tam nic neplatime, tam je mi suma fuk kedy odideme 😉
@florentina dakujem🙂
@florentina tak smartflex cokoladovy som mala raz..ale vobec mi teda nechutil ako cokolada..ako malo to nejaku podobnu vonu..ale chut teda urcite nie..aspon mne to moc nechutilo 😕 😖
a v ostatnom poradit neviem...to som neskusala 😒 😉

@vlada111 blahoželám k Táničke 🙂