Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
taaak baby a mam to z prvej ruky.........kamoska, ktora zije v Amerike mi prave potvrdila, ze tie ich torty su chutovo jeden velky grc..........otvorila si tam cukraren Slovenka, ktora pecie podla nasich receptov a Amici sa idu za tym zabit🙂
Ahojte
nasla som ti tuto temu,chcem rocnej dcerke upiect torrtu,tak vas poprosim o nejake recptiky, dakujem krasne 😉 🙂
@aduskatt - torty v Amerike su nechutne, korpusy su strasne tuhe, tazke a tiahnu chutovo do slana a plnky take margarinove, ani raz som tam nejedla dobru tortu. Tak ale aj ked som chcela nieco tam upiect, tak bol problem, muka iba jeden druh, prasok do peciva - baking soda sa mi zdala slana, masla maju na 90 % uz osolene, takze som specialne hladala unsalted. Hlavne tam nikto nepecie tak ako tu, obcas sa kolegyne pochvalili, ze raz za rok napiekli, vsetci boli z toho uveliceni a vysvitlo, ze to kupili hotovu sypku zmes a zmiesali s vodou a bolo po umeni. Ked som hovorila, ze u nas sa bezne pecie tak od zakladu, ze vajicka, muka a ostatne veci, tak neverili, ze to musi byt strasne tazke 🙂
...a polovica torty zjedena.............ci zozrata?🙂 a chlap si este zobral lyzicku a zajedal tortu kremom, co mi ostal🙂
ahojky holky, tak korpusy upečené, zítra krémuji a potahuji to okno s tím prasetem, mě asi klepne, jeslti to nedám, tak to bude ostuda,...dneska jsem udělala ještě tu fajfku...chtěla jsem se zeptat, když udělám modrou potahovku, ale jen na horní čtverec a zbytek boky udělám zvlášť hnědou se vzorem dřeva a na to pak rám okna, ve kterm bude to 2D prase vyřezané, bude to vše ok? nechce se mi potahovat celý čtverec a pak zase modrou barvu nahoru, přijde mi to velká spotřeba Smartfl.
co vy na to?
@jakelina postupy sú uplne posledné daj si preložiť stránku, mne to ponúka počítač hore v lište

@vlada111 vladi povodne som ti chcela napisat, ze si tuto nadhernu torticku ukladam ako inspiraciu 😵 ale mm tu na mna zazrel, ze tak to prrrrr, ze nam uz stacilo 😅 😅 😅 😀 😀 😀