Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@janulkamartinko jasne ze mozes a dakujem 🙂
@racik pochval sa foteckou
@sisix 😀 😀 😀 neboj, to já si ho nechám doma, uklizeno není nikdy dost 😉
a odpočívám, ale už přemýšlím, že zítra budu zdobit perníkové kouličky, už mě lidi bombardujou objednávkama 😵
@vecernicci ty peces na zakazku i cukrovi? Kdy zacinas pect? A jen tam mezi nama, nemas receptik na neco moooc dobreho, netradicniho? Kazdy rok zkousim neco noveho a letos me nic nenadchlo 🙂
kočky ďakujem vám za všetky páčitká,veľmi sa z nich teším....... 🙂 🙂
a potrebovala by som trošku poradiť..aký krém sa hodí k banánom a aj mandarinkám? 😕 😕 som to ešte nerobila,takú čudnú kombináciu,nie?
vďaka.....
@racik na akej stranke si tu hmotu kupovala?
@racik ked si robila prvy krat, ake farby si pouzila a islo ti vsetko uplne
@vecernicci ze pernicky zdobis ja odpadnem som zvedava co sa bude mne zdat 😀
kde objednavate tie jedle oplatky? 😕 a kolko to stoji? tam staci mailom poslat foto..a oni mi ju poslu domov? ...neznici sa to? 😅
@mia114 tie volaniky na tych dvoch tortickach si lepila uz na potiahnutu tortu? ci ako sa to vlastne robi?
@pralinka25 zajtra bude oslava.. manzel pofoti .. sama som zvedava ako to bude vyzerat na foto, ale prvykrat som sama za seba spokojna .. a este ze som potahovanie robila od pol desiatej do 2.oo po polnoci ..
@zvedava17p kupovala som u nas v MT v kamennom obchode .. vsetko mi radila kamoska, tak aj preto som spokojna,,. najprv som sa chystala robit s cukrikov v mikrovlnke ako som sa docitala ..lebo je to ovela lacnejsie .. ale myslim ze by to nebola dobra volba

@vecernicci myslela jsem na tebe, odpočívej a uzdrav se brzy. 😉