Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dik kocky za odpoved , uz je to kralupcek lepsie 😀 a este cca kolko hmoty si mam zafarbit na potiahnutie torty 26 cm priemer , nie moc vysoku , skor potrebujem sirsiu a nizsiu ...diiik
ahojte, prosím vás nemáte skúsenosti z www.tortickovo.sk? ako rýchlo dodávajú? totiž som zvyknutá na kamku a tortomaniu a bohužiaľ nemajú skladom smartflex mandľový, tak musím inde zháňať.. tak či mi stihnú tak do budúcej stredy dodať.. Ďakujeeem 😉
ahojte..taka otazka, lebo sm zabudla...ked peciete perniky...ako a kedy ich potierate??? pred, ci po peceni????
som zabudla, kde som si to poznacila ☹ 😀 😀 😀 😀
@bakajka najlepsie kurz je skusanie a ucenie sa na vlastnych chybach precitaj si tuto temu aj tu s receptami alebo najdi nieco na nete aj presne s postupom a skus ja som tak tiez skusala a je to najlepsia skola, Ked ti nieco nevynde (nevadi skusis znova )alebo sa nebude pozdavat napis tu Ti radi poradime.
baby tu som nasla ze sa otvara kurz v trnave buduci rok....keby som vedela ci ano ci nie....ci sa to na nieco oplati
Tak , hotovo svadobna nachystana a teraz trpnem, ci sa bude pacit... 7,4kg
@katulkaaaaaa hlavne tá teoretická časť bude zaujímavá 😝 😀 😀
@anibas sak to....tolko hodin 184 😲 naco ked mi vsetko vieme? 😀 😀 😀 😀
@katulkaaaaaa ak chces vlastnu zivnost a necakas, ze ta tam naucia zdobit torty, tak mozno ano🙂
@monikapo tak to bez obav,pacit sa bude na 100%,je bombova,prekrasna!!!
@vlada111, @lifinka, @cestovatelkaandrea dakujem krasne za liky 🙂
@vecernicci dakujem si mila, len postavicky su pre mna horor a toto je prva moja zakazka.. Kamoska chce taku typicku tortu ze vsade vsetkeho vela.. No a kdze ja mam radsej jednoduchsi vzhlad, tak to budem musiet nejako sklbit 😅 ... potom sa pochvalim.. Vsetkym zelam aby sa vikendove dielka podarili!
@vecernicci juj, ted to radi vsude. At jste brzy fit.
@pipka Janka, ďakujem veeeeľmi pekne za pochvalu, ale závidieť nie je čo, som sa s nimi bavkala, aby trošku vyzerali a keď som urobila poslednú - tú najväčšiu bielu ružu hore na torte som si povedala, že no táto už je taká, že som s ňou aj trochu spokojná, dokonca aj žilkovač ma napadlo použiť na ňu 😀 , dala som ju schnúť na stôl pri okno a keď som sťahovala roletku, tak sa mi tá roletka skydala na tú moju ružu a odlomila mi tri lupene, tak som ju opravovala 😝 .
Dievčence z našich končín @pristela, @rapunzel ... u nás v PE má byť budúci týždeň stretnutie cukrárok - vraj sa tam majú robiť postavičky, kvietky ... organizuje to asi tá, ktorá má cukr. obchod 1-2-3 pečenie

@mariann2 vďaka za odpoveď..........idem objednať,nech mi to príde do týždňa 😉
@ollako ak budeš piecť pomaly,na 150stupnov,nemal by ti splasnúť,ja tak pečiem všetky torty,to mi tu kočky poradili 😉