Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahoooj holky 🙂 Moooc dlouho jsem tu nebyla a zase potřebuju radu 😀 . Tentokrát ne k dortu, ale k perníčkům, máte najaký osvědčený recept, aby byly hned dobré 😵 😵 😵 a prosím jak děláte sníh na zdobení, mě to vždycyk strašně teče a ještě čím zdobíte, sáčkem, nebo máte nějakou osvědčenou tubičku moooooooc děkuji 😉 😉
@dada2007 uplně jednoduše. měla jsem doma vykrajovátko takové obyč krouhu tak jsem to zdeformovala na kapku velkou😀 těch vykrájela zeleně 41 pak 41 koleček modrých a vzala vykrajovátko hnězdičku a z toho kolečka vlastně kousek vykrojila. pak na zelený nalepila ty modrý kolečka okolo obkreslila zlatou gelovkou a kosticí udělala rýhy
@janula.h dakujem
Baby dakujem vam za pacitka, velmi ma to tesi.. ;)
@jakelina nadherna, sikovna mamina🙂
@levandulka3 wow...klobuk dole 🙂
Ahojte,potrebovala by som receptik na kavovu plnku + aky korpus by sa k tomu hodil....Nejaky fajn odskusany. Dakujem.Uz som od Vas odkukala viac veci....a teda klobuk dolu!
Teda baby kraaaaasne torticky 😵 😵 😵 , pridavam aj ja jednu na dnesne posedenie s kolegynkou , ako vidim ze sovicky su teraz v kurze 🙂 dakujem tu jednej babenke , sorry 😨 som zabudla nick za inspiraciu na sovicku 🙂 ...
Moja prva zo smartflexu a robilo sa mi s nim velmi dobre 🙂 ...cokokorpus + jogurtova plnka + jahody ...2,5 kg
Dievčatá ,súrne potrebujem kovové rúrky na čokoládové trubičky priemer 1 cm,prešla som všetky internetové obchodíky a nikde som nenašla iba veľké na šamrole,neviete niektorá kde ich majú ,prípadne aj kúpim ak by ich niekto nepotreboval,vopred ďakujem.Našla som v CZ,ale nie je šanca aby mi to prišlo a ešte aj do piatku narobiť čoko .trubičky
Ahojte kocky.. mate nejake inspiracie na tortu pre ucitelku v skolke?

nasa 4-ta torticka 🙂 pre nasho oca.. 😀