Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
vrrrrrrrrrr dievčence, viem, že to sem nepatrí, ale taká som nas.... dala som si robiť cibuľku, že si urobím večeru a nejem sa, odbehla som z kuchyne a mm mi ju nechal zhorieť, vraj nevedel, že to treba pomiešať 😠 😠 😠 😠 😠
@dm1 ja som varila abolo bobre.
@vecernicci zlatko prosim ta ake huste ma byt to cesto na veterniky, dala som tam 5 vajec a nejake to bolo riedke, ani mi pekne nenarastky, takze zajtra este druhy pokus 🙂
Holky hlavně ty svoje chlapy neposílejte ke mně, já jich mám doma dost 😀 😀 😀
baby prosím vás, čo robievate punčové rezy, ja som robila len pre nás doma, ako chutili, ale radšej sa poradím, kedysi som robila piškótové cesto, teraz uvažujem nad mramorákom v bielej verzii, stred dobre napustiť sirupom, vodou, rumom a cukrom tuším a vrch, poleva varená voda s cukrom a sirupom. Toť otázka ako to urobiť čo najlepšie, a čo by som mohla pokaziť, prvýkrát ich mám piecť pre niekoho cudzieho. Ako robíte vy a aké máte postrehy, a lekvár medzi tým aký?
baby...ze aku ja mam objednavku...ze orol v hniezde 😅 😀 ...na torte teda ako figurka 😉
mate nieco s orlami poukladane??? 😕 😅 bo ja nemam urcite...idem googlit ale teda neviem neviem 😅
@rapunzel1 ja som robila recept podľa Dadky, lebo sa mi páčilo, že do cesta šla len múka, vajíčka a cukor. Cestá sú tenšie, ale koláčik bol akurát do pusy. Podľa mňa je jedno aké cesto, lebo v každom recepte na punčový koláč je iné. Lekvár som dávala marhuľový domáci, lebo je sladký a v podstate nemení tú "punčovú" chuť koláča.
@lamps no to som sa aj ja pytala..ale ze teraz ma oblubenu rozpravku o krtkovi ako sa staral o orla od malicka 😀 tak ze sa jej pacil ten orol...a teda ze jej sa vseobecne zvieratka pacia, tak mi ju dala k telefonu a nenapadne som jej dala na vyber...ze zajko, havko alebo macicka 😀 😀 😀 tak si vybrala zajka..a ze ak by boli traja malinkí, ze by bola najstastnejsia 😅 😀 😀 taaak bude mat troch zajkov...sa hecnem 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@dajna11 nepřeháněj nebo se budu stydět 😝 😀 😀 😀 😵

@pipka ja by som aj šla, ale muž zohnal lístky na slovan (hokej) takže to nemôžem v nijakom prípade 😅 😝