Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby poradte mi nejaku detmi oblubenu plnku. Minuly tyzden som robila krem slahacka s bielou cokinou a mascarpone tak teraz by som chcela nejaku zmenu.
Dakujem.
@mayka tu je hneď na prvej strane - https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/
ľudiaaaaaaa to nieje moja tortaaaaaaaa 😀
@pipka velmi pekni zajacikovia 😉 😉
@daducha @lokalistin ja som mala pred sebou barbie babiku, takze to mi pomohlo a rirovnavala som ku nej jednotlive casti tela 😅 no a usta, sa mi zdalo, ze ma rapunzel na obrazku vacsie, tak to tak aj dopadlo 😒 ale babe sa pacila ked som ju doniesla, tak hadam sa aj jej dcera potesi 🙂
Sestra bude mať 40 nemáte nejaké pekné inšp.
A ešte malo by to byť niečo elegantné,ale nie pre staré babky.
babulky, môžem dať pod poťah plnku z marlenky ? (250gmasla, 1 skarameliz.salko a puding z pol litra mlieka a 2 puding.práškov)? Alebo radšej do zvyšku krému pridať ešte maslo a odrezky, to by sa dalo, nie? 😅 Vždy dávam len maslo + odrezky, ale tak vyskúšala by som minúť krém, ak sa dá 😅
Já mám den blbec, včera jsem si uvařila šlehačku s čokoládou, že to ráno přešlehám a naplním dort, než odejdu do práce a odpoledne potáhnu. Srazilo se mi to, nic nepomohlo. Tak musím jít koupit nové šlehačky a čokoládu a rychle udělat odpoledne, ale blbé je, že mi to nestihne vychladit těch 12 hodin. Šlehala jste to některá i dřív a šlo to?? Jinak nevím co mám dělat, potřebuji to do večera mít hotové. 😝
Ještě mě napadla kupovaná paříšká co je v kelímku, kdyby to nevypadalo na vyšlehání, tak použiju tu, ale dort mě teda vyjde pěkně draho. 😝 😝 😝

@pristela aaa Žanetka, že si to ty .... aj cenu ti prenechám 😅 😅 😅