Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
přeji hezký večer sladké pekařinky....
@dm1 á čtu, že máš nějaké pooperační komplikace, to mne moc mrzí, moc ti držím palečky a přeji brzké uzdravení...
@pipka a kolko vas tam nakoniec bolo
@florentina akurat som dneska na teba myslela,ze si tu dlho nebola ako?
@lokalistin no ved tie najlepsie a najkrajsie...pristelka a ja 😅 😀 spolu kvetinkovali, spolu pili, spolu jedli ...spolu spali 😅 😀 😀
@florentina dakujem moc si zlata 😵
@pipka oj tak normalne intimco
@lokalistin ty jsi zlatíčko, to je tak milé číst, že na mne někdo myslí 😉
Psala jsem to nedávno, když má komunikace tu začala pomalu utichat. Máme problémy s počítačem a už to nejde nijak řešit, jen koupí nového a na ten zatím není. Teda on zatím funguje, ale strašně se seká a načítání stránek trvá hrozně dlouho /není to problém netu, ale PC/ a vzhledem k klasické nestíhačce /dítě, domácnost, práce/ prostě nemám čas čekat, až se mi za dvě minuty načte jedna stránka. Takže i když je mi to velmi líto, musela jsem svou komunikaci tady v tortičkách velmi omezit. Stačí, že musím vyřídit na PC poštu a email se mi teď otvírá i pět minut 😖 a jsem úplně vyřízená a musím zase jít dělat něco jiného. Snažím se aspoň obden nakouknout, ale to tak shlédnu poslední dvě stránky a v tichosti se zase vytratím....ze začátku jsem z toho byla normálně dost nervózní, že nejsem v obraze a utíkají mi nějaké důležité informace. Tak jen doufám, že na mne nezapomenete a nezanevřete a až se konečně vzmůžeme na nový PC, tak mne tu zase vezmete mezi sebe zpátky 😉
@dm1 juj, tak ať ti to pomůže. Je asi nějaký špatný měsíc, samé operace a komplikace. Mému synovci se v pátek narodil chlapeček. Hned v noci ho převezli do jiné nemocnice a operovali a maminka skončila na JIP. Tak jsme z toho špatní, první miminko od synovce co je v rodině a chudák Matěj bez maminky v nemocnici a ta chuděra jenom brečí a ještě ho ani pořádně neviděla. 😒 😒 😒

@pipka dakujem ste zlate kocky 😵. No v piatok mi dali konecne ATB aj ked som ich pytala uz davno ale v piatok som nebola schopna robit nic ani sa obliect nastastie rychlo zabrali v sobotu uz poobede to bolo lepsie. lenze zo soboty na nedelu mi prasklo v jednom mieste sitie takze na paradu 😝 . proste ten zapal musel von..... skoncila som s knotom v rane tak snad uz bude pokoj 😔