Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
tak holky, moje dnešní výtvory 😉 do dortů to má daleko, ale ty budu dělat zítra hned tři a asi 20 postaviček, na který jsem ještě ani nesáhla 😝 a to mám na zítra objednanou návštěvu na půl dne, bude asi veselo 😀 😀 😀
@vecernicci Umelecké diela-nádhera! 😉
@vecernicci to je nadhera.. 🙂))
@vecernicci prenaadherneeeee 😵 😵 😵
@vecernicci prekrásne, nemám slov, som ostala s otvorenou pusou, ja sa tiež chystám, ale akosi sa neviem nachystať 😝
@vecernicci juuuuj prekrasne ich mas 😵 . Ja este 3D gulky ani upecene nemam stale sa babrem s vecami na svietniky. Asi som mala tiez urobim srdiecka a vykaslat sa na kostoliky, chalupky a stromceky 😝
@vecernicci tak to je nadherne,nadherne,nadherne 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@dm1 no presne, tak a tak som to skopcila.ono v podstate je to velky muffin,ten môj ma vrchny priemer 20 cm, a mam tam urobit ako keby capicu so slahacky,ako pri cupcakes.Ja som z korpusu urobila aj taky kuzel, v strede ,normalne potiahla hmotou a ze na ten to budem striekat.Ono su tam urobene take vzory ako ked robis vrch veternika.
este som rozmyslala nad rastlinnou slahackou,len neviem ci to vydrzi taku dobu a potom reflektory u fotografa 😠 .Boze, ja si vzdy myslim, ze to bude jednoduche a nakoniec to vypali inak 😝
ahoj holky, můžete mi prosím poradit, jak namíchat hodně sytě růžovou, takovou křiklavou, když mám k dispozici jen červenou a extra červenou gelovku, bělobu a práškovou světle růžovou? Zkoušela jsem to různě smíchat, ale prostě sytou růžovou z toho neudělám a nechce se mi kvůli jednomu dortu objednávat další gelovku 😖 . Moc díky!
http://mail.centrum.sk/download.php?msg_id=0000...
Ked uz to teraz nepôjde, tak neviem 😠

Baby, tu je moja dnesna.. zajtra ju beriem pre pani ucitelku zo skolky.. dufam, ze sa bude pacit..