Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Mohla bych vás poprosit o recept na polevu z bílků ke zdobení perníčků? Moc děkuji
@adka_praha krásne
@jenie123
@pristela
tak aj ja som sa pri prvotine inšpirovala Vami....tiež dúfam, že sa nenahneváte....samozrejme je omnoho jednoduchšia a nedokonalejšia, ale teda..aj som prvýkrát držala také to modelovacie v rukách a ešte sme sa aj plašili dosť....a teraz sa deti vrátia zo sánkovačky, a uvidíme, či sa bude páčiť!
@lussy23 skús si nájsť nejaký svoj "štýl torty " to čo ti ide - napr. niekomu ladia farby, niekto vie krásne kvety, niekto postavičky, niekto krajky a čipky, niekto geometrické tvary - a na torte je podstatná chuť - aj keby bola prenádherná, ale ľuďom by nechutila - tak sa už nevrátia 😉 😉 😉 😉 😉
..ženušky,no ktorá to tu tak klame,že "sa až hory zelenajú"..priznajte sa 😉 😉
@aduskatt torty do 24 hodín by som v žiadnom prípade nerobila !!!!!
Raz som robila kolegynke tortičku - takú maličkú lebo sú len dvaja s mužom 😝 😝 - jasné že lacnú myslela 😀 😀 - bolo to pivné brucho, hore cukrový bielok, viac MMf jak torty - a reakcia : Strašne sladká bola a samý poťah !!!!! Tak som jej to vysvetlila po lopate !!!!!!!!!!! Každá skúsenosť, aj nepríjemná nás poučí 😉 😉
@miskakyska ???? asi omyl, že ? 😀 😀
@anibas žeby? 😀 ..dozvedela som sa u lussy23 😎 som žalobaba,viem,viem,viem 😝 ...aj ja Vám prajem pekného Mikulášika 🙂
@miskakyska 😕 😕 😕 ???????????
@miskakyska 😨 😨 😨
@miskakyska ???? voč tu jde???
@miskakyska tak ked si sa dozvedela tak asi vieš nie?....milujem takéto tráááááápne príspevky hlavne v téme, kde sa nehádame, neohovárame a neviem prečo by sme tu mali klamať a hlavne o čom???? 😝
@dadka212 juuuuuj babky ja som to tak nemyslela a nechcela som to tu do detailov rozoberať...lussy u seba písala okrem iného,že tu klamete až sa hory zelenajú..som nemyslela,že sa Vas to tak dotkne 😉
@miskakyska podla mna si to tu nemala pisat my tu nepotrebujeme ziadne hadky ani taketo zakulisne drby nas tu nezaujmaju 😝
Baby skúšal niekto MMF z tých modrobielych šmolkov? 😕

@eliska22 leni az teraz kukam, ze naaadherny Mikulasik 😎 😵 si robila podla nejakeho fotopostupu? ci len tak? 😕 😉