Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela je tam pomer 2 ml katalizatora /priesvitneho 😀 / na 100g toho nepriesvitneho. Ja si to vzdy preratam ale v navode je aj prepocet kolko je jedna kvapka
7. Dávkování Lukoprenu Katalyzátoru
Dávkování Lukopren Katalyzátoru pomocí pipety
Pro pøesnìjší objemové dávkování Lukopren Katalyzátoru je v kartónkovém balení pøiloena plastová pipeta
o objemu 3 ml s dìlením po 0,5 ml. Mnoství menší ne 0,5 ml lze dávkovat poètem kapek:
Objem (ml) 0,1 0,2 0,3
Poèet kapek 4 - 5 9 13
Ahoj, prosím o radu jeste jednou, zustalo to na minule strance😉 - čím obarvit marcipán na červeno? Nesehnala jsem potravnářskou barvičku, šlo by to třeba štávou z červené řepy? Díky😉
babulky, vie mi niektora zohnat toto a poslat mi to?
http://cukrarske-pomucky.cz/diamanty-jedle-rude... neviem to zohnat na slovenskych strankach, alebo som to aspon nenasla, bola by som vam nesmierne vdacna... 🙂
holky uz je to tu zas 🙄 ja sa asi odstahujem 🙄 skrajovala som korpus na toho krtka, dala som mu ňufak z puncoviny, vtom dosiel najmensi a hovoríí: jéééééj, ale ten nos si mu dala menší !!!! taky ho nemáááá !!! ach, budem rada ked z toho bude krtko , nie sa trapit velkostou 😀 😀 😀 a to nevravim, ze mi nevyšlo na ruky a nohy 😀 😀 😀 asi bude mat ruky za chrbtom a kalhotky pred upravou krajčírky 😀
@pipka nevadi, aj tak by si sa ku nam nedostala, ak by si tu bola skor ako o 15tej...aj to som potom este potom letela kupovat vajcia do terna(20ks po 2,99) na to ze nemusim nikde jazdit tak super cena 😝 a este mi zastupkyna volala zo skolky, tak aj tam som bola, lebo bolo treba cosi vybavit a karin si nechavam zajtra doma, nech sa aklimatizuje... no dakujem...vyzera to ze sa budem pasovat s kopackou...futbalka aj ked detailovo sa mi zda rychlejsia, tak je podla mna taka "o nicom" pre 12 rocneho k narodeninam...ze len gula... no som zvedava ci ju zvladnem 😅
Kocky,ak davate na tortu satenovu stuhu okolo,ako ju ukoncujete? Cim prilepit,resp ako? 😕 dakujeeeem 🙂
@zsuzsu už som ho tu písala,nieje ničim výnimočný...250 hl.múky...ja dávam pol na pol s polohrub.,130 kryš.cukru,1 kyslá smotana,1dcl oleja,3 vajcia,1 vanilka,1PDP....zvlášť zmiešam sypké suroviny a zvlášť rtiedke a šupnem to k sebe,vymiešam a dávam do košíkov.plus ovocie alebo čoko,ako chcete

@dm1 jee, diky, kukam na to a som z toho jasnaaa 😀 prosim ta kolko mam dat kvapiek toho priesvitneho na trebars 50g toho nepriesvitneho ? 😀