Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina budu muset nějakou pořídit.. 😀
@sisix skoricove hviezdicky
@alenv paráda, mnohem lepší na pokoukání!
@lussy23 ja by som jej tu suknu dala väcsiu trochu navlnilasparatkom a mozes dat viac vrstiev(ale nechaj si ich vytvrdnut aby sa ti pekne vlnili a stali) telo a hlavu trosku väcsie, vlasy nie take mohutne oci a nos mensie a mas telo na sparatku? lebo sa mi zda,ze ti nejak leti skus ju prepichnut a zloz ju az ked trochu vytvrdne aby bola pekna rovna,ale inac nohy su perfektne to by som ja nedala-ani ruky to u mna len pahyle
@florentina odhalila si ma,uz som taku podobnu robila, vymenila som len kvietky za gombicky,ale zamilovala som sa do tej farebnej kombinacie, je taka neokukana, tak preto
@alenv super
@simasa perfektna kukala som ju na fb a listovala som a po tejto mi naskocila prva fotka tak to je iny rozdiel si sa vycibrila 😀
@lokalistin ze? 😀 Vdaka.
@lussy23 krasne sa ti podarila tato slecinka, super 😉

@zuul tortomania.sk (platba dobierkou u kuriera) ale objednat rano, ked chces mat na druhy den doma, lebo potom to bude a zdalsi....alebo peceniehrou.sk byvali rychli, len uz dlhsie som od nich nic nebrala "cez postu"