Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky prosím ještě o jednu rychlou radu kolik byste daly vajíček na průměr 26 cm, mám recept na průměr 22 cm a tam patří 5 vajíček, mám dát9 vajíček??? děkuji 🙂
@makinka2 já na formu 26 cm dávám 6 vajíček.
Ten Smartflex asi na pohled i chuť není špatný, jenom bych se to bála dát na dort. Co když by z toho bylo někomu španě, to nemůžeš vědět co z toho může být. 😝
Já si ho kupuju v těch malých kýblíčcích a používám ho skoro jenom na modelování, jinak potahuju PDT nebo MMF.
Holky idem sa skrášliť 😀 😀 😀 bo kto ku mne ideeeee 😀 lokalistin ci ake to tu ma meno 😀 tak to musim byt reprezentačná 😀 😀 😀
@elienka 😀 😀 😀 nee, jej sa prave že pacia tie travy a blbinky male okolo Nema 😕 ach toto bude torta s myslienkou 😀 😀 😀 len ju nájsť 😀 😀 😀
@dada2007 Daduška tento tyzden si dojdem pre perly na tu uuuzasnu kabelku nemovu 😝
@pristela Tak lokalistin prosim odo mna pozdrav a nech nezabudne moju srdieckovu silikonku 😵 😵 😵 😵 😵 A este raz vam obom moooc krasne dakujem 😵 😵 😵 😵
ahojte žienky..prepáčte,že sa Vám tu montujem,nemá niektorá foto tortičky z metrovych rezov?..u niektorej kočky vo fotoblogu som ju videla,nemôžem ju najsť 😖 a moja fantázia je na bode mrazu 😠
@vlada111 srudííčko moje , @rapunzel tu davala nedavno foto tych silikoniek od cinanka , tak som bola , kupila som abecedu a tuto bordurku , teda ale s tou abecedou som sa inak natrapila 😀 😀 ta je pouzita na napise na pusinke
@pipka si rob srandu 😠 vsak ale ja som z toho normalne v oblakoch 😀 😀 a nezabudla pripisat ze mala sa na tu torticku straaasne tesi 😅 😅
@dada2007 pcha , to je česť , že som ťa zdvihla 😝 Lusilka mala vcera tiez jeden pokus volat mi "ráno" ale neuspela 😅 to ked je nieco surne , musis zavolat, a ked nic tak napisat sms "surne" 😀 😀 😀 😀 a ja pak bud volam späť alebo zdviham druhy hovor 😅
@vlada111 srudííčko moje , @rapunzel tu davala nedavno foto tych silikoniek od cinanka , tak som bola , kupila som abecedu a tuto bordurku , teda ale s tou abecedou som sa inak natrapila 😀 😀 ta je pouzita na napise na pusinke
@pipka si rob srandu 😠 vsak ale ja som z toho normalne v oblakoch 😀 😀 a nezabudla pripisat ze mala sa na tu torticku straaasne tesi 😅 😅
@dada2007 pcha , to je česť , že som ťa zdvihla 😝 Lusilka mala vcera tiez jeden pokus volat mi "ráno" ale neuspela 😅 to ked je nieco surne , musis zavolat, a ked nic tak napisat sms "surne" 😀 😀 😀 😀 a ja pak bud volam späť alebo zdviham druhy hovor 😅
ale preco mi to tu dva krat šlachá 😠 😠 😠 😠
@mamina1978 no ved ja som sa pozastavila ze srdcova 😀 ale dnes mám dobry den a myslí mi to 😅 tak som na to dosla 😀 😀 😀 ze maslickova je tvoja srdcova zalezitost
inak holky ja mam kupenu silikonku maslickovu tu drahu , ale paci sa mi viac sice nieje tam tolko masliciek aksi ale su vacsie , tieto su strasne drobulinke

@makinka2 no já bych ho nepoužívala. Kdyby to bylo den dva, ale tři měsíce. Tak jedině na trénování nějakých postaviček co nikdo nebude jíst.